Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2015-06-16 08:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mīļo sīrupiņ, pie manis ir atnācis maiss ar sparģeļiem. kā uztilizēt?

nopietni. kaudzi ar nesmieklīgiem jokiem es varu izdomāt pati.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]helvetica
2015-06-16 09:01 (saite)
Mans ieteikums bus slikts, bet ka persona, kurai patik apvariti, puscieti tekstureti darzeni, parasti nedaudz apvaru (bez mizosanam etc) un tad uz pannas vai cepeskrasns restem aprauju pasus spargelus, parkaisa ar kiploku un zilo sieru et voila. Sals pat nav vajadzigs.

Vel jau ir visadi marineti spargeli etc (vasara burcinas), bet patitadus neesmumeginajusi gatavot.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]helvetica
2015-06-16 09:02 (saite)
Atvainojos par briesmigo rakstibu. Abas rokas kreisas un vel no pakalas, ne pleciem aug..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chimera
2015-06-16 09:05 (saite)
o, iemarinēt kko pat varētu, baigi daudz viņu ir.

vārīt man ne pārāk, jo viss krutais izvārās, ja vien to ūdeni pēc tam neņem un kaut kur neizmanto, bet man tāds sliiiiinkums.

bet tas labi, ka kāds viņus nemizo, man arī uz to ir slinkums.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?