Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2015-06-09 12:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mani tomēr mulsina komentāri aļa "aprūpe nav pieļaujama" un "es nekad nedarītu...", un "tu neesi kalpone"*, (jo īpaši ja runa ir par situāciju, kurā neviens nepieprasa pakalpot, tikai vienai galvā atskrūvējušās pāris skrūvītes, un viņa nemāk savākt savu paniku), tai pat laikā neizkāpjot ārā no rāmjiem, kuros figurē vīrieša pienākums dot un sievietes pienākums saņemt, un citas huiņas.

jo taču nefunkcionē tās attiecības (ne tikai starpdzimumu), kur katrs velk segu uz savu pusi un defaultā ir nodrošinājies ar sarkanām līnijām, prasību sarakstiem un ziloņkaula torni (hā, ar visu to esmu par laulīblīgumiem, pret kopīgiem budžetiem un kopīpašumiem).

*varbūt, protams, es šoreiz pārlasos. ja tā, atvainojos


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zan
2015-06-09 13:07 (saite)
es no sirds saprotu, jo manā galvā tieši tās pašas skrūves ir atskrūvējušās un jau gadiem neizdodās tās pievilkt atpakaļ.

tas, ko kāds darītu vai nedarītu ir irrelevant, gudri dirst nav malku cirst. un par sieviešu un vīriešu "pienākumiem" vispār labāk nesāksim.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2015-06-09 13:17 (saite)
tas protams.

man tomēr liekas dīvaini, ka cilvēks raksta par kaut kādu problēmsituāciju ar partneri (dzimumu šoreiz liksim mierā), kurā var būt un var nebūt nepieciešama palīdzība, tā vienmēr zināms procents komentāru būs no sērijas: ierādi viņam (viņai) vietu; lai lieki nespirinās, savādāk pavisam izlaidīsies; bezkauņa, pieprasa te nezin ko.

like, wtf.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2015-06-09 13:24 (saite)
baika aptuveni par tēmu:

kad puslīdz pabeidzām remontu un tikko ievācāmies šeit, nākamajā pat dienā griestos parādījās mitrs plankums, kas strauji pieņēmās izmēros. augšstāva kamiņi pludo, skaidrs. dzīvoklī neviena nav, visi darbā, skaidrs. iestājas mērens besis, vēlme uzlauzt durvis, aizgriezt krānus vai palikt spaini, vai ko nu tur. tomēr neko nelaužam, vērojam traipu, kas pēkšņi vairs nepalielinās. vakarā atnāk kaimiņš, ļ. atvainojas, stāsta, ka saplīsis akvārijs un visas zivtiņas beiktas (nav iemesla neticēt, plūdi patiešām strauji izbeizās paši, tātad tilpne bija limitēta). viss ok, no offence.

kad stāstījām šo m. mātei uzreizi bija: jūs uz viņiem sabļāvāt, cerams? skandālu sarīkojāt? naudu piedzināt?! nubļā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lennay
2015-06-09 23:41 (saite)
Saproti, cilvēkiem dzīves laikā sakrājas dusmas - pilns grāpis, un, tiklīdz grāpis kaut druscīt vieglītēm sašūpojas, tā uzreiz līst pāri malām. Netēmā, nevietā, viskaukur pie visliegākā sašūpojiena. Tas kaut kā jāsaprot - mums, vienu paaudzi jaunākajiem pirmspensijas vecuma jauniešiem jāiemācās nefeispalmot par izpausmēm, kādas civilizētā sabiedrībā it kā nebūtu iedomājamas, tiesa, īsteni civilizēti cilvēki arī nefeispalmo. To es vairāk sev piezīmēju/noformulēju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2015-06-10 11:16 (saite)
tev noteikti ir taisnība, bet arī man pietrūkst gan civilizētības, gan iekšējo resursu svešām čerņām, tāpēc es tomēr esmu zvērīgi laimīgi, ka šī cilvēka manā dzīvē vairs nav.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?