Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2014-08-28 12:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:house md

man bija arī tauku teorija ---> toksīni (da jebkādi, brīva vieta fantāzijai) palēnām uzkrājušies tur, kur tie parasti uzkrājas (taukšūnās), sasnieguši kritisko punktu, uztaisīja ČP, tālāk sākās veselīgs dzīvesveida, tauki pazūd, un viss, ko tie glabājuši, nonāk atpakaļ asinsritē un kādu laiku taisa haju. pēc šīs teorijas visiem simptomiem vajadzētu izzust, kad svara samazināšanās apstājas (ir noticis, bet). tātad teorija ir pilnīgi vai daļēji kļūdaina.

ļoti gribas uztaisīt slēpto alerģiju/nepanesību testu (kaut vai tāpēc: http://en.wikipedia.org/wiki/Gluten-sensitive_enteropathy-associated_conditions#Neurological_disorders, bet ne tikai, daudz jokainu faktu mūža garumā), kaut vai lai izslēgtu šādu iespēju. vispiemērotākais šķiet šis: http://www.laboratorija.lv/lv/item/129-partikas_nepanesamibas_un_alergijas_tests_imupro.html, taču mazliet жаба душит sakarā ar 400 eiru izmaksām (man ir arī citas idejas, kā tos izlietot; jāiepērk led spuldzītes par godu jaunajiem elektrības tarifiem, pie mājas klimata kontroles gribas piestrādāt utt utml. un vispār, а если завтра война, а я уставший?)
patiesībā pilnībā pietiktu ar 90, ne 270 alergēnu testu (sk. http://212.227.241.121/imupro-international/media/files/the_tested_foods_at_a_glance.pdf), jo m. nepatērē bambusa dzinumus un citu eksotiku tādos daudzumos, lai tie astātu kādu postošu ietekmi, taču imupro100 latvijā dabūt nevar, vai arī es neesmu izfiškojusi, kā.
vēl viena iespēja - mazais 30 alergēnu panelis (kvieši, tomāti, laktoze...) par nieka 24 eirām. hm. hm. hm. beet tur stilīgu bukletu bonusā neatsūta.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dooora
2014-08-28 13:04 (saite)
mums te tuva radiniece pirms pāris mēnešiem beidzot uztaisīja to bezbukleta 24 jwr testu...
faken laktōze, izrādās. un viņa bija nojājusies vājprātā gadiem ilgi — diagnosticēta ar ūberretu sindrōmu (sagadīšanās pēc viņas šveiciešu ārsts tieši par šo sindrōmu bija rakstījis disertāciju...), rija ūberdārgas tabletes un lēnām gatavojās mūs pamest.
kopš pilnībā atteicās no piena produktiem, zeļ un plaukst. ja nejauši gadās kaut ko no pienainā gala ieknābāt, nākamajā dienā ir pasliktinājums, kas 2-3 dienu laikā pāriet.
viņa taisīja Grebenščikova ielā. rinda esot bijusi ~ nedēļu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2014-08-28 13:05 (saite)
pag pag, tas ir kāds cits tests, ne tas, ko var uztaisīt visās laboratorijās (alergēnu panelis)? tikai grebenšč. ielā taisa vai...?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dooora
2014-08-28 13:07 (saite)
šamo taisot tikai pāris vietās, viņa teica. Grebī un vēl „kaut kur”.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dooora
2014-08-28 13:08 (saite)
http://biocon.lv/analizes

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dooora
2014-08-28 13:08 (saite)
IgG4 pārtikas 30 antigēnu paneli (nepanesamība)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2014-08-28 13:09 (saite)
aha, paldies! jā, to pašu biju domājusi. katra laboratorija netaica, bet tomēr centrālā arī taisa.

un vēlreiz paldies :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dooora
2014-08-28 13:12 (saite)
laipni lūdzu.
lai jums izdodas atrast to krupi azotē!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?