Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2014-08-28 12:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
man bija arī tauku teorija ---> toksīni (da jebkādi, brīva vieta fantāzijai) palēnām uzkrājušies tur, kur tie parasti uzkrājas (taukšūnās), sasnieguši kritisko punktu, uztaisīja ČP, tālāk sākās veselīgs dzīvesveida, tauki pazūd, un viss, ko tie glabājuši, nonāk atpakaļ asinsritē un kādu laiku taisa haju. pēc šīs teorijas visiem simptomiem vajadzētu izzust, kad svara samazināšanās apstājas (ir noticis, bet). tātad teorija ir pilnīgi vai daļēji kļūdaina.

ļoti gribas uztaisīt slēpto alerģiju/nepanesību testu (kaut vai tāpēc: http://en.wikipedia.org/wiki/Gluten-sensitive_enteropathy-associated_conditions#Neurological_disorders, bet ne tikai, daudz jokainu faktu mūža garumā), kaut vai lai izslēgtu šādu iespēju. vispiemērotākais šķiet šis: http://www.laboratorija.lv/lv/item/129-partikas_nepanesamibas_un_alergijas_tests_imupro.html, taču mazliet жаба душит sakarā ar 400 eiru izmaksām (man ir arī citas idejas, kā tos izlietot; jāiepērk led spuldzītes par godu jaunajiem elektrības tarifiem, pie mājas klimata kontroles gribas piestrādāt utt utml. un vispār, а если завтра война, а я уставший?)
patiesībā pilnībā pietiktu ar 90, ne 270 alergēnu testu (sk. http://212.227.241.121/imupro-international/media/files/the_tested_foods_at_a_glance.pdf), jo m. nepatērē bambusa dzinumus un citu eksotiku tādos daudzumos, lai tie astātu kādu postošu ietekmi, taču imupro100 latvijā dabūt nevar, vai arī es neesmu izfiškojusi, kā.
vēl viena iespēja - mazais 30 alergēnu panelis (kvieši, tomāti, laktoze...) par nieka 24 eirām. hm. hm. hm. beet tur stilīgu bukletu bonusā neatsūta.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?