Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2014-05-13 09:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kūl
zobi var iegūt sarkanīgi un brūnu nokrāsu. apstulbinošu, pat mistisku pārsteigumu šie slimnieki sagādā tiem ļaudīm, kam gadās ar šo cilvēku tērzēt ultravioletā apgaismojumā. šermuļus izraisa tas, ka slimnieka zobi sāk fluorescēt sarkanā krāsā, no viņa mūtes plūst asiņaina gaisma.

***

hroniskas aknu porfīrijas slimniekiem gaismā novietots urīns dažreiz kļūst tumši sarkans vai pat melns. (...) taču šo porfīrijai ļoti raksturīgo pazīmi var arī nepamanīt, jo mūsu dienās cilvēki reti mēdz vākt urīnu, lai gremdētos klusās pārdomās un daudzas stundas atvēlētu šā šķidruma krāsas pētīšanai.

***

jau otro mēnesi nespēju palasīt fikšenu, viss tāds pliekans liekas.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]neraate
2014-05-13 15:27 (saite)
es to sts biju domājusi kā kādreiz pārslimotu, ne pietiekoši laicīgi ārstētu un tad jau kkādas sekas var izlīst.

kādu no tām simptomu grāmatām gan paskaties

lamblijas pieminēju, jo man nesen stāstīja, kā ta LV viena ārste konstatē bumbuli pie aknām, uzreiz ķīmiju un radiāciju, davai ārstējam, labāk nepaliek, tad nu aizbrauca uz kādu no NVS valstīm un konstatēja lamblijas (milzīgu koloniju).


nemet man ar tomātiem, es ticu tradicionālajai medicīnai, bet negribat pamēģināt ko netradicionālu? tādu speciālisti bieži vien domā ārpus 'kastes'. vai vismaz kādu citu speciālistu, kas studējis/rezidējis ārvalstīs. mana māte bija mani aizstiepusi pie manuālā terapeita un (??!) no Daugavpils, viņš ar elektroimpulsiem mērīja noteiktos punktos un ļoti daudz ko diagnosticēja pareizi (tā, kā iepriekš citi ārsti). un gan jau nesitīs, ja paņemsi līdzi izrakstu no vēstures un analīzes, vismaz vēl kāds viedoklis.
mana mamma savukārt aizgāja pie kkādas ķīniešu med. ārstes, kas ar diētu (lai cik amizanti neskanētu) ļoti daudzas hroniskas kaites sakārtoja.
vienīgi no homeopātiem nedaudz jāuzmanās. forši jau, ka skatījums cits, bet mani ļoti stipri potencētās zāles nedaudz dara uzmanīgu, tur diezgan labai pašiedvesmai jābūt. no otras puses - nevar noliegt, ka dzīvniekiem palīdz (pieļauju, ka ne ļoti spēcīgās /no viņu viedokļa/ zāles)

bet vispirms jau pie hepatologa, ir vērts pameklēt kādu, kuram vēl kāda specializācija

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2014-05-13 15:33 (saite)
par vecām sts es arī esmu visai droša, ka nav bijis. bet m. mani nožņaugs, ja sākšu stāstīt, kāpēc :)

par netradic - es noteikti esmu mieru ārstēt m. kaut ar kumelītēm un kamieļa kakām, bet TIKAI TAD, kad visas cerības būs zudušas. jo šobrīd ir pavisam konkrēti fizioloģiski simptomi, konkrēti analīžu rādītāji, tikai pagaidām vēl nav atrasts ārsts, kurš tos neignorētu. šobrīd man tomēr pat porfīrija liekas ticamāka par... netradic. diagnozēm :) un patiešām - dot aknu slimniekam mistiskus pilienus es neriskētu nekad.

(vispār es zinu, ko darīšu tālāk - ja hepatoloģe izrādīsies šaubīga, klauvēšu pie durvīm tām pašam danilānam, kura grāmatu šobrīd lasu. un tad jau un tad jau)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?