porcelāna lellīte ([info]neraate) rakstīja,
es to sts biju domājusi kā kādreiz pārslimotu, ne pietiekoši laicīgi ārstētu un tad jau kkādas sekas var izlīst.

kādu no tām simptomu grāmatām gan paskaties

lamblijas pieminēju, jo man nesen stāstīja, kā ta LV viena ārste konstatē bumbuli pie aknām, uzreiz ķīmiju un radiāciju, davai ārstējam, labāk nepaliek, tad nu aizbrauca uz kādu no NVS valstīm un konstatēja lamblijas (milzīgu koloniju).


nemet man ar tomātiem, es ticu tradicionālajai medicīnai, bet negribat pamēģināt ko netradicionālu? tādu speciālisti bieži vien domā ārpus 'kastes'. vai vismaz kādu citu speciālistu, kas studējis/rezidējis ārvalstīs. mana māte bija mani aizstiepusi pie manuālā terapeita un (??!) no Daugavpils, viņš ar elektroimpulsiem mērīja noteiktos punktos un ļoti daudz ko diagnosticēja pareizi (tā, kā iepriekš citi ārsti). un gan jau nesitīs, ja paņemsi līdzi izrakstu no vēstures un analīzes, vismaz vēl kāds viedoklis.
mana mamma savukārt aizgāja pie kkādas ķīniešu med. ārstes, kas ar diētu (lai cik amizanti neskanētu) ļoti daudzas hroniskas kaites sakārtoja.
vienīgi no homeopātiem nedaudz jāuzmanās. forši jau, ka skatījums cits, bet mani ļoti stipri potencētās zāles nedaudz dara uzmanīgu, tur diezgan labai pašiedvesmai jābūt. no otras puses - nevar noliegt, ka dzīvniekiem palīdz (pieļauju, ka ne ļoti spēcīgās /no viņu viedokļa/ zāles)

bet vispirms jau pie hepatologa, ir vērts pameklēt kādu, kuram vēl kāda specializācija


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?