Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2012-01-22 14:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:grāvis, ужасы нашего городка

hohohõ, izrādās, vēl pirms es šeit iemitinājos, mūsmāja bija kļuvusi par telesižetu varoni kā antisanitārijas karaliene, bez tabu brauca filmēt atkritumu kaudzes mūsu pagalmā un ko tik vēl ne.

tātad jautājums. kā pieslēdz namu apsaimniekošanu daudzdzīvokļu mājai? neesmu briesmīgā sajūsmā par ideju [kā arī ir sāpīga pieredze ar namu pārvaldēm, par kurām ir labāka pat to neesamība], bet derētu mazliet pasvēpēt visu šo gaģušņiku.
namu pārvalde atkrīt, viņi mūs pasūtīja deviņdesmitajos, viņi mūs pasūtīja pirms trīs gadiem, jo viņiem "savu parādnieku pietiek". [vai viņiem ir šādas tiesības atteikt?! to es pagaidām nevaru atrast]
attiecīgi, kādi mums ir privātie apsaimniekotāji [pēc pieredzes]?

natūrā besī dalīt dzīves telpu ar līdzpilsoņiem, bet kādu brīdi vēl nāksies, tāpēc.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]_re_
2012-01-22 18:46 (saite)
tad jums jāmeklē kāds niknais izsitējs :) kurš par ne vairs tik mazu naudu ir gatavs ar to visu krāmēties. bet ņemot vērā potenciālo klientūru, tādu var arī neatrast.
vanabī sētniece kaut ko no jums saņem par savu darbu?
vēl - es neesmu droša, bet vai namupārvaldes nav atdalījušās no pašvaldībām? man šķiet, ka vismaz rīgas lielajos rajonos tās visas ir patstāvīgas, pelnošas struktūras.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2012-01-22 18:54 (saite)
man šķiet, ka pietiktu ar to, ka māja oficiāli ir "zem kaut kā", savādāk nav respekta :D

vanabī sētniece kādus padsmit gadus nesaņēma vispār neko, pagājšgad ne bez manas palīdzības bija liels skandāls, un tagad pārējie apmaksā viņai vismaz slotas un smiltis. es esmu ar mieru viņai maksāt, bet liela daļa domā savādāk.
"treknajos gados" nemaksāšana, btw, sasniedza rekordaugstu līmeni, un šī pati sētniece samērā regulāri sedza iztrūkumu no savas kabatas [tad mēs te vēl nedzīvojām].

īsti nez par to atdalīšanos. man šķiet, ka nē. vēl pagājušoziem, kad rīgā daudzas mājas palika bez apkures un siltā ūdens, jo viņu privātie apsaimniekotāji "aizmirsa" norēķināties ar rīgas siltumu, iedzīvotāji skrēja pie namu pārvaldēm, lai dabūtu atpakaļ savas ērtības vismaz šādā veidā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]_re_
2012-01-22 20:10 (saite)
burvīgi! absolūti burvīgi iekārtojušies jaunieši.
jā, varbūt tad tiešām tāds 'nopietns' uzņēmums, ar konkrēti atstrādātiem nemaksātāju scenārijiem a la tiesas pavēstes un co, var būt risinājums. tik jums jāizdomā, kur tādu ņemt... :)
sētniecei noteikti būs labāk, bet kopumā jums dzīves kvalitāti tas var arī ne īsti proporcionāli uzlabot maksas pieaugumam. uz otru roku - ja šobrīd nenotiek nekas, tad tas varētu tomēr būt labāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2012-01-22 20:20 (saite)
cik tur var ko palielināt - pievienosies kaut kādi lati par apsaimniekošanu. esmu nomainījusi daudzus jo daudzus dzīvokļus, lielāko procentu rēķinos sastādīja apkure, kuras šeit nekad nebūs :)

es jau labāk gribētu iztikt bez apsaimniekotājiem ar nosacījumu, ka iedzīvotāji spēj pašorganizēties, kā tas ir tavā mājā, bet ja ir šādi...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chimera
2012-01-22 20:22 (saite)
mani tikai mazliet sabiedēja fiksais gūglējums par privātajiem apsaimniekotājiem rīgā. vai nu par labo pieredzi neviens neko neraksta, vai arī tādas nav :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?