Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2011-10-18 11:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ikvienam ir skaidrs, ka 90% no visiem ofisa darbiem var mierīgi darīt attālināti [no mājām, meža vai pļaža]. ieguvumu ir miļons - nekādas ofisa īres, nekādu apsaimniekošanas maksājumu, nekādu transporta izdevumu [+nekādu sastrēgumu un evil izmešu atmosfērā], strauji paaugstinās darba produktivitāte [ja es šobrīd prokrastinēju, es gremdēju pati sevi, bet ofisā! o, par darbu ofisā es varētu uzrakstīt rokasgrāmatu "1001 veids, kā simulēt aktīvu darbu, izmantojot ofisa iespējas savām personīgajām vajadzībām". jo sevišķi tad, kad individuālo pienesumu izskaitļot ir grūtāk, bet projekta rāmji nav dzelžaini sekundēs mērami. atceros, bija pat izveidojusies telefoniskā intuīcija - spēja saklausīt knapi jūtamas izmaiņas signālos, kas liecina, ka trubu tūlīt kāds pacels, un nolikt to, pirms tas ir noticis].
ja kādam vajag kolēģus, lai iet ciemos. ja kādam vajag sanāksmes, lai rīko seminārus arkādija parkā!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chimera
2011-10-18 13:24 (saite)
šajā ziņā es pat būtu "par" [ne tāpēc, ka esmu ļauna cilvēku nīdēja], bet būtu ļoti interesanti padomāt par to, kā varētu organizēt sabiedrību ārpus shēmas "visi kko knibinās, pat ja tikai skata pēc".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]afm
2011-10-18 13:36 (saite)
padomāt būtu pat ļoti interesanti, bet dzīvot sabiedrībā, kurā ir 50-80% bezdarbs man diez ko negribētos, lai arī kurā pusē būtu es pati :/
kaut kā vienkāršāk ir pieņemt, ka sabiedrība kaut kā ir jāorganizē, jo indivīdi, kas ir gatavi un spējīgi organizēties paši (organizētā vai neorganizētā sabiedrībā), diemžēl ir minoritāte.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2011-10-18 14:02 (saite)
bezdarbs ne obligāti ir kas negatīvs, bet tā ir ļoti plaša tēma, a es tomēr vēl strādāju :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]afm
2011-10-18 14:13 (saite)
nu negatīvs tas ir tad, ja pārņem pārāk plašas masas, kas spēj organizēties tikai uz grautiņiem uz kaitniecību sabiedrībai, bet vsjo, man arī tagad jāstrādā (mājās!) :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chimera
2011-10-18 14:06 (saite)
darbs darba pēc īstermiņā ir ļoti jauki, bet ilgtermiņā ir ludītisms kaut kāds [nav ne jausmas, vai tāds termins tik tiešām ir], kaitniecisks gan sabiedtībai, gan indivīdam [te prasās pēc liela "jo", atzīmēju sev blociņā].

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]prox
2011-10-18 16:40 (saite)
ir. parasti ar to saprot pretestību progresīvām pārmaiņām, jo nāksies mainīt ierasto dzīvesveidu un pielāgoties jaunajiem apstākļiem.
ludīti jeb "neoludīti", piemēram, ir lielās ierakstu kompānijas :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2011-10-18 16:42 (saite)
vo!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?