Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2011-05-13 11:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kāzu vīruss šopavasar ir īpaši baiss, tā izskatās.

jāpiezīmē "ja-nu-kas", ka rajončega [ziemeļu rajona] zagss, šķiet, ir vienīgais visā rīgā, kurā var iztikt bez ceremonijas.
bet visideālākais variants būtu iespēja sareģistrēties internetā. pārskaiti valsts nodevu, aizpildi anketu, izdrukā apliecību. slinkie un neromantiskie gīki [tādi kā es!] novērtētu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]inese_tk
2011-05-13 11:17 (saite)
Salaspilī arī varēja bez ceremonijas (mūs gan šausmīgi mēģināja pielauzt). beigās likās, ka tai tantei šķiet, ka viņa nav kārtīgi savu algu nopelnījusi bez tās ceremonēšanas. negribēja laist mūs prom un sāka tur izrunāties par maiju, plaukšanu un vēlturvisuko poēpatētisku. bet nu beigu beigās jau nekāda vaina. liecinieks teicās, ka esot bijušas visneoficiālākās un fiksākās kāzas kādās esot bijis. man grūti spriest jo nevienās citās, izņemot savējās, neesmu bijusi :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2011-05-13 11:19 (saite)
nē, nu, ja nav vijoles, kura šķībi iečīgājas no blakusistabas visnegaidītākajā brīdī, tad jau kādu dzejas rindu var arī izturēt :)

aaa, bet jūsu fikso kāzu bildes ir tik šausmīīīigi mīļas un foršas! ^^

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]inese_tk
2011-05-13 11:48 (saite)
pijole mums nebija gan. bet bija viens absolūti lielisks moments - tante svinīgi lasa mums mūsu personas datus, viņai aiz muguras stāv lieciniece un fotogrāfē. stāv, fotogrāfē, pakāpjas mazliet atpakaļ un ar baismīgu blīkšķi nogāž puķupodu kas tur uz kaukāda skafčika stāvēja. tante nenormāli apjūk, bet man piemetas vājprātīga smieklu lēkme. nu tā ka vēders sāp un visa seja krampjos jau raujas un asaras tek. likās, ka nekad nepārstāsies tie smiekli.
tas točna bija nenormāli kruta!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ttp
2011-05-13 11:19 (saite)
tā pielaušana vienmēr ir smieklīga, mums ziemeļu rajonā visa sarakstīšanās beidzās ar vārdiem: "vai vēlaties iegādāties vāciņus par 4 latiem?" pirms tam jau piedāvājot īsās ceremonijas un vēl visādus bonusus, bet noturējāmies :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?