Božena Chodunska

Tā nu 'viš i...

Name
Božena Chodunska

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ja aiziet uz vietējo Maximu cīši pirms slēgšanas, var redzēt visādus Rajona naktsdzīvniekus, par kuru eksistenci daudzi pat nenojauš. Visādas tumsas radībiņas sanāk, sazin, kur viņi guļ pa dienu un ko lieto.
Agrāk, tā ap deviņiem nāk tantiņas (tantiņas ir apzīmējums, viņas tehniski var būt arī onkulīši), kas kāro Maximas kulināriju, to akurāti deviņos nocenojot. Visas tās vistas un pīrādziņus, un maizītes.
Atskrien arī zelta jaunatne no jaunajiem projektiem, šite neviens, ziniet, nav smalks un izvēlīgs, Rimi tālu, bet mazās bodes lielākoties slēdz astoņos. Pie tam te šeit ir tīri labi
dārzeņi. Vakar arī rabarberi bija, piemēram. Un protams, visādi pārstrādājušies elementi nāk, sapirkties dienišķo.
Vēl te ir pilns ar ārzemniekiem no viesnīcas. Futbolisti, florbolisti. Vienreiz viens mazs baltkrievu futbolists man jautāja, kāda kafija ir garšīga, gribot mammai aizvest. Nevaru iedomāties, ka kāds latviešu bērns šitā uzrunātu svešu tanti. Daudz ķīniešu. Viņi, man liekas, tajā viesnīcā dzīvo ilgstoši,kas pie mūsu īres tirgus nemaz arī nepārsteidz. Interesanti tikai, kur viņi gatavo to visu, ko pērk. Rīsus kafijkannā vāra, vai?
Powered by Sviesta Ciba