blond

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:04:

Comments

[User Picture]
From:[info]begemots
Date:6. Marts 2013 - 15:47
(Link)
Es atvainojos, bet homeopātija ir £10 miljardu industrija Lielibritānijā un arī Latvijā ieņem šauru, bet stabilu vietu, tā ka nebūt nevar teikt, ka te karošana ir ar kaut kādiem tūtiņdreijeriem.

Ja tā paskaita, cik no paziņām ik pa brīdim kaut ko izmet par to, ka dzer homeopātiju -- gan gripas profilaksei, gan ārstēšanai, gan tam, gan šim... no mana paziņu loka ap 80% vismaz reizi ir pieminējuši, ka lieto.
From:[info]unpy
Date:6. Marts 2013 - 15:52
(Link)
Jā, indusrija ir pamatīga, gan jau, ka arī rīkstnieku industrija ir pamatīga, taču interesanti ir tas, ka ir uztverts, ka pret homeopātiju karot ir ērti, jo tā industrija, acīmredzot, ir sadrumstalota, kamēr karot kaut vai pret mildronātiem vai herbalaifiem kaut kā nedavelk, vismaz neesmu šādus rakstus redzējis, jo tur var pa nopietno sist pretim.
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:6. Marts 2013 - 15:55
(Link)
Ā, tad tu domā, ka vidusmēra blogeris rūpīgi apdomā, hmmm, šitie varētu kaut ko iebilst, nē, labāk lekšos ar šitiem, tie klusēs! Atļaušos apšaubīt :)
From:[info]unpy
Date:6. Marts 2013 - 16:04
(Link)
Iebildums pieņemts, jā, patiesi, nedaudz sarežģīju lietas.
From:[info]lasitajs
Date:6. Marts 2013 - 15:57
(Link)
Es mazliet paliku uz pauzītes, kad mana ģimenes ārste piedāvāja man palietot homeopātiju gripas profilaksei. "Jā, noteikti", es pie sevis noteicu, un iegādājos kioskā "Skittles".
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:6. Marts 2013 - 21:43
(Link)
un gripu nedabūji, team skittles win!
[User Picture]
From:[info]indulgence
Date:11. Aprīlis 2013 - 13:15
(Link)
Man aizdomas, ka tā niša ir kudi lielāka. Vismaz tāds iespaids radās, klausoties ekslaulenes stāstus (tb teorētisko pamatojumu, kāpēc no manis jāizspiež vēl papildus kāpostu) par to, ka pie homeopātiem vecvagariem vizīte tik desmitus kupjūru, kuļķenīte ar pārdesmit ziedputekšņu bumbiņām ap pussimtu utt. Tb gadā stabili ap tūkstoti samaksāja, tikai lai mazinātu hipohondriju. Aizdomas, ka šādu sievišķu ir ļoti daudz (un gan jau arī, ka vīrišķi, tikai tie par to nekladzina).
[User Picture]
From:[info]blond
Date:11. Aprīlis 2013 - 13:55
(Link)
jā, zinu es šīs cenas:)
Powered by Sviesta Ciba