smooth cat rider ([info]bikini_kill) rakstīja,
@ 2013-08-24 23:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:sleepy
Mūzika:death in vegas - girls
Entry tags:gesundheit, ireland, just so, smile it confuses people

ne pas manger vs. il faut bien manger + some sports
Draudziņš uztaisīja nepanesamības testu un atklājās, ka viņam ir vēl sūdīgāk nekā man, tāpēc mēs šodienu atzīmējām Īrijas augstākajā pabā (t.i. atrodas visaugstāk no jūras līmeņa) ar mūsu pēdējiem neatļautajiem ēdieniem (viņam - veģetārais karijs ar pupiņām un kaut kādu krējuma mērci, kurus nedrīkst (pupiņas un krējumu); man, savukārt, cepts lasis ar mērci (arī nedrīkst), kā arī kartupeļu biezeni (tur vispār ir piens un sviests)) un gājām uzspēlēt golfu.
Golfa spēlēšana vispār bija mana pirmā reize. Iedomājieties, ir diezgan drēgns pēc-lietus laiciņš, turklāt tas ir kalnos, gaisā virmo rudens un apkārt nav neviena, un tu tik sit un sit tās bumbiņas. Es šādus mirkļus sauktu par dzīves svinēšanu (neskatoties uz to, ka man atkal ir uzpūties un sāpīgs vēders, bet tas tā).



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]samantta
2013-08-25 14:11 (saite)
bet šitas taču nav normāli. varu saderēt, ja visi taisītu tos nepanesamības testus, diez vai būtu kāds, kas tiktu cauri bez nekādas nepanesamības.

kur tu tos testus taisīji? dārgi? jo mans vēders man gādā tādas galvassāpes (un vēdera, protams arī), ka bail.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]bikini_kill
2013-08-25 15:53 (saite)
nav gan normāli. bet tu pat nevari iedomāties, cik tomēr daudz mēs ikdienā patērējam piena produktus un kviešus. un ja vēl palasa sastāvu visādām mērcēm un tamlīdzīgām lietām... cilvēki nemaz neapzinās, ka piena produkti nav tik veselīgi, un daudziem nemaz nav to vajadzīgo enzīmu, lai tos pārstrādātu.
es taisīju boots, tā kā tev noteikti arī ir pieejams. maksā 255 eiro, 92 produkti. saucas boots food intolerance testing.
es pilnībā piekrītu tam, ka gandrīz visiem pret kaut ko būtu nepanesība. tikai cilvēki to neapzinās. un pēc tam nesaprot, kāpēc viņiem sāp/uzpūšas vēders/ir aizcietējumi/caureja etc.
draudziņš nesen bija bārā ar saviem kolēģiem un pastāstīja par šo testu. viņi teica, ka tas esot bulšits un naudas izmešana un ka gandrīz katram kaut ko atradīs. ka tas ir labs bizness, piekrītu, bet ka tas ir bulšits - nē, jo mēnesi ēdot veselīgi un pēc tam atsākot ēst neatļauto, burtiski uzreiz pamanīju atšķirību. turklāt manai kolēģei bija pamatīga ekzēma uz sejas un kopš šī testa viņa izskatās krieeeetni labāk. tā kā, manuprāt, tas nav bulšits.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rediiss
2013-08-25 16:03 (saite)
man domāt, nav bulšits. nu, teiksim, man pagāšnedēļ bija ļoti jauka lēkmīte, kad burtiski jutu, kā vēders pacēla rociņas un atslēdzās. ej nu tagad zīlē, kas no visa, kas pusdienās tika apēsts, izraisīja nedēļu ilgas mocības :/ vienkāršāk būtu zināt konkrēti, kas bija tas ļaunais, kas ar mani šitā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bikini_kill
2013-08-26 23:16 (saite)
značit tas bija kaut kāds vaioleitors (nezinu, kā šajā gadījumā "violator" iztulkot)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?