Dienas heitposts

« previous entry | next entry »
Nov. 21st, 2021 | 11:16 am
music: Cat Temper - Furbidden Planet

Latviski laikam būtu naidpuksts? Es zinu, ka vasaras beigās nosolījos tam teloham vairs neveltīt nevienu atsevišķu ierakstu, bet, tā kā pēc virinātāju komentāru aizliegšanas manā žurnālā ir noticis tāds kā Matrix Reloaded, izdarīšu pēdējo izņēmumu un ieliešu te visu indi, kas sakrājusies.

Tas, ka teļu portāla redaktors Krišjānis Lācis, Mg.Phil, cibas lietotāju [info]skaudri, [info]kirkegors, [info]krishjaanis, [info]krishjaanis2, [info]saka_taisniibu, [info]saka_taisniibu2 un hvz cik vēl snaudošo šūniņu autors, nespēj, zvērot pie Dieva, Bībeles, Jēzus, Marijas un visa, kas tam dārgs un svēts, apliecināt, ka viņš patiešām nav [info]arschmusik, jebšu no šī fakta atzīšanas aktīvi izvairās ar stratēģiskiem pretjautājumiem Kāpēc tu domā, ka cibā visi anonīmie kratītāji ir/tu nepatīc tikai Krišjānim Lācim? garā, tēmas maiņu, Singapūras Mairitas ciešamajām kārtām u.tml. metodēm (melošana kā grēks, galu galā, nav atcelts), kā arī akurāti līdz brīdim, kad saņēmis šo piedāvājumu beidzot runāt skaidru valodu, operatīvi reaģējis uz visiem taviem komentāriem un troļļu profilu pukstiem, momentāli apklust, tikai apliecina to, ka šī persona ir zemāka par zemāko tārpu.

Jo vai nav smieklīgi nožēlojami noliegt to, ko ar smagu vēzienu apliecina Okamas Viljama tutenis? Proti, tas vienkārši nav iespējams, ka cibā, Latvijā, visā internetā varētu būt vēl viens, uz mata tādus pašus izteicienus, domformas un sentimentus lolojošs lohs kā viņš? Ja kāds nezina, kā izskatās K. Lācis, jūtūbā var elementāri sameklēt stundu garu video ar viņa lekciju kādā teoloģiskas ievirzes konferencē Latgalē, pie kura stāv [info]avralavral komentārs Gut.

Kā var nesaprast, ka lapseņpūžņa spārdīšana tikai eskalē situāciju? To pierādīja kaut vai tā reize, kad Lācim bija lieliski skaidrs, ka uz katru viņa pieprasījumu to pārtraukt es atbildu ar jaunu [info]khosmos murgu skrīnšotu un patiesībā, lai to pārtrauktu, pietiktu vienkārši ar pārtraukšanas pieprasīšanas pārtraukšanu. Tur jābūt vai nu pasakainam dalbajobam, vai apzinātam ļaunprātim un farizejam. Apsvēru darīt kaut ko līdzīgu ar viņa svaigāko apsēstību ar to redneku inceli, bet kaut kā nestāv tur tālāk iedziļināties. (Pekaiņaprāt, man vajadzētu mesties ceļos Kaila priekšā, lūgt piedošanu par nav skaidrs īsti ko, un vēl drīz tādi kā viņš patrulēšot Zaža rajonā; ko tas vispār nozīmē?)

Ko nozīmē tas, ka cilvēkam, kurš tik dedzīgi iestājas par tradicionālajām konservu vērtībām un ir laulājies vairāk nekā 5 gadus, vēl nav pašam sava tradicionālā ģimene vai, ja ir, tad viņš tai uzskatāmi nevelta pietiekami laika un uzmanības, jo pusi dienas pavada refešojot ideoloģisko oponentu komentēto saturu internetā (vēl jau kāda sekundīte jāvelta arī paša telošu kūtij, bet tur jau nedrīkst rupji lamāties)? Tas vairāk nekā jebkas cits signalizē par nopietnām problēmām: vai nu fizioloģiska/medicīna, vai psiholoģiska/sadzīviska rakstura, jo kā var dzīvot tik ļoti pretrunā ar savu telosīgo jābūtību? Viņam nestāv? Sieva nedod? Ienīst bērnus? Voluntārais celibāts? Absolūti aseksuāls? (Ticams variants, bet kāpēc tad viņš šķiro cibas lietotājus pēc seksīguma?)

AAAAA un vēl tā lūgšana! Lūdzu nedari to, nedari šito, izdzēs to... Un arī tas faking eskalē! Nu jau mani pielūdz neatsaukties uz LOTR, jo Tolkīns bija katolis, un nelinkt linkus uz savām vecajām cibām, jo acīmredzot tad vēl biju normāls aaaaa LŪDZ SAVU DIEVU, nevis mani, mērkaķi! Puse lietu, ko tu pārmet citiem, ir tavs projicētais baļķis paša acī, un gandrīz visiem tas ir brīnišķīgi redzams. Kāpēc tev nav? Huļi tu esi tāds pišjānis?



Tags: , ,

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {6}

zazis

from: [info]zazis
date: Nov. 21st, 2021 - 11:40 am
Link

jā, joprojām nesaprotu to repliku par kkādu amerikāņu tīni, kurš patrulēs manu rajonu. sāksim jau ar to, pirmā pašvaldības policijas ekipāžā, kas gadītos viņam ceļā, sašņorētu, un par automātiskā ieroča nēsāšanu mazais dabūt gadus aiz restēm.

diemžēl nekā savādāk nevaru to uztvert kā novēlējumu tik nošautam. ritīgi kristīgā garā, ko varu teikt. uzreiz nāk atmiņā krusta kari, inkvizīcija, bērtuļu nakts un pārējie kristietīgie labumi.

Reply