bauda

Dienas heitposts

Nov. 21st, 2021 | 11:16 am
From:: bauda

Latviski laikam bÅ«tu naidpuksts? Es zinu, ka vasaras beigās nosolÄ«jos tam teloham vairs neveltÄ«t nevienu atseviŔķu ierakstu, bet, tā kā pēc virinātāju komentāru aizliegÅ”anas manā žurnālā ir noticis tāds kā Matrix Reloaded, izdarÄ«Å”u pēdējo izņēmumu un ielieÅ”u te visu indi, kas sakrājusies.

Tas, ka teļu portāla redaktors KriÅ”jānis Lācis, Mg.Phil, cibas lietotāju [info]skaudri, [info]kirkegors, [info]krishjaanis, [info]krishjaanis2, [info]saka_taisniibu, [info]saka_taisniibu2 un hvz cik vēl snaudoÅ”o Ŕūniņu autors, nespēj, zvērot pie Dieva, BÄ«beles, Jēzus, Marijas un visa, kas tam dārgs un svēts, apliecināt, ka viņŔ patieŔām nav [info]arschmusik, jebÅ”u no Ŕī fakta atzÄ«Å”anas aktÄ«vi izvairās ar stratēģiskiem pretjautājumiem Kāpēc tu domā, ka cibā visi anonÄ«mie kratÄ«tāji ir/tu nepatÄ«c tikai KriÅ”jānim Lācim? garā, tēmas maiņu, SingapÅ«ras Mairitas cieÅ”amajām kārtām u.tml. metodēm (meloÅ”ana kā grēks, galu galā, nav atcelts), kā arÄ« akurāti lÄ«dz brÄ«dim, kad saņēmis Å”o piedāvājumu beidzot runāt skaidru valodu, operatÄ«vi reaģējis uz visiem taviem komentāriem un troļļu profilu pukstiem, momentāli apklust, tikai apliecina to, ka Ŕī persona ir zemāka par zemāko tārpu.

Jo vai nav smieklÄ«gi nožēlojami noliegt to, ko ar smagu vēzienu apliecina Okamas Viljama tutenis? Proti, tas vienkārÅ”i nav iespējams, ka cibā, Latvijā, visā internetā varētu bÅ«t vēl viens, uz mata tādus paÅ”us izteicienus, domformas un sentimentus lolojoÅ”s lohs kā viņŔ? Ja kāds nezina, kā izskatās K. Lācis, jÅ«tÅ«bā var elementāri sameklēt stundu garu video ar viņa lekciju kādā teoloÄ£iskas ievirzes konferencē Latgalē, pie kura stāv [info]avralavral komentārs Gut.

Kā var nesaprast, ka lapseņpūžņa spārdÄ«Å”ana tikai eskalē situāciju? To pierādÄ«ja kaut vai tā reize, kad Lācim bija lieliski skaidrs, ka uz katru viņa pieprasÄ«jumu to pārtraukt es atbildu ar jaunu [info]khosmos murgu skrÄ«nÅ”otu un patiesÄ«bā, lai to pārtrauktu, pietiktu vienkārÅ”i ar pārtraukÅ”anas pieprasÄ«Å”anas pārtraukÅ”anu. Tur jābÅ«t vai nu pasakainam dalbajobam, vai apzinātam ļaunprātim un farizejam. Apsvēru darÄ«t kaut ko lÄ«dzÄ«gu ar viņa svaigāko apsēstÄ«bu ar to redneku inceli, bet kaut kā nestāv tur tālāk iedziļināties. (Pekaiņaprāt, man vajadzētu mesties ceļos Kaila priekŔā, lÅ«gt piedoÅ”anu par nav skaidrs Ä«sti ko, un vēl drÄ«z tādi kā viņŔ patrulÄ“Å”ot Zaža rajonā; ko tas vispār nozÄ«mē?)

Ko nozÄ«mē tas, ka cilvēkam, kurÅ” tik dedzÄ«gi iestājas par tradicionālajām konservu vērtÄ«bām un ir laulājies vairāk nekā 5 gadus, vēl nav paÅ”am sava tradicionālā Ä£imene vai, ja ir, tad viņŔ tai uzskatāmi nevelta pietiekami laika un uzmanÄ«bas, jo pusi dienas pavada refeÅ”ojot ideoloÄ£isko oponentu komentēto saturu internetā (vēl jau kāda sekundÄ«te jāvelta arÄ« paÅ”a teloÅ”u kÅ«tij, bet tur jau nedrÄ«kst rupji lamāties)? Tas vairāk nekā jebkas cits signalizē par nopietnām problēmām: vai nu fizioloÄ£iska/medicÄ«na, vai psiholoÄ£iska/sadzÄ«viska rakstura, jo kā var dzÄ«vot tik ļoti pretrunā ar savu telosÄ«go jābÅ«tÄ«bu? Viņam nestāv? Sieva nedod? IenÄ«st bērnus? Voluntārais celibāts? AbsolÅ«ti aseksuāls? (Ticams variants, bet kāpēc tad viņŔ Ŕķiro cibas lietotājus pēc seksÄ«guma?)

AAAAA un vēl tā lÅ«gÅ”ana! LÅ«dzu nedari to, nedari Å”ito, izdzēs to... Un arÄ« tas faking eskalē! Nu jau mani pielÅ«dz neatsaukties uz LOTR, jo TolkÄ«ns bija katolis, un nelinkt linkus uz savām vecajām cibām, jo acÄ«mredzot tad vēl biju normāls aaaaa LÅŖDZ SAVU DIEVU, nevis mani, mērkaÄ·i! Puse lietu, ko tu pārmet citiem, ir tavs projicētais baļķis paÅ”a acÄ«, un gandrÄ«z visiem tas ir brÄ«niŔķīgi redzams. Kāpēc tev nav? Huļi tu esi tāds piÅ”jānis?



Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.