barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2025-05-26 13:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
burbuļi burkās
paklau paklau, kāds te niekojas ar fermentēšanu?

Esē gribu izmēģināt indijas jūras rīsa sēni (water kefir) un tibetas piena sēni, lai kas tā arī būtu.

ir padomiņi?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]neraate
2025-05-26 15:12 (saite)
Mums bērnībā bija gan tāda gan tāda, drusku skābena smaciņa. Tie rīsi pat bija tīri garšīgi, drusku ka bērzu sulas

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2025-05-26 15:20 (saite)
ot, ot, man pat tos rīsus gribas vairāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?