barbala (
barbala
) rakstīja,
@
2025
-
05
-
26
13:35:00
burbuļi burkās
paklau paklau, kāds te niekojas ar fermentēšanu?
Esē gribu izmēģināt indijas jūras rīsa sēni (water kefir) un tibetas piena sēni, lai kas tā arī būtu.
ir padomiņi?
(
Ierakstīt jaunu komentāru
)
neraate
2025-05-26 15:12
(
saite
)
Mums bērnībā bija gan tāda gan tāda, drusku skābena smaciņa. Tie rīsi pat bija tīri garšīgi, drusku ka bērzu sulas
(
Atbildēt uz šo
) (
Diskusija
)
barbala
2025-05-26 15:20
(
saite
)
ot, ot, man pat tos rīsus gribas vairāk.
(
Atbildēt uz šo
) (
Iepriekšējais
)
Neesi iežurnalējies.
Iežurnalēties?
Navigate:
Sveiks, Cibiņ!
Login
Bīdīt tekstus
Izveidot jaunu dienasgrāmatu
Latest posts
Meklēšana
Random!
Katalogs
Pēc Interesēm
Advanced
Pirmā palīdzība
Aizmirsu paroli!
Lapas karte
Browse Options
Contact Info
Ask a Question
FAQ
Info par Cibu...
Statistics
Download
General Info
Lietošanas noteikumi
Informācijas privātums
Juridiskā informācija
Lapas karte
Browse Options