barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2020-04-23 23:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
39 diena, divi nesaistīti jautājumi
1) Man liekas, ka es sāku piekrist mikroviļņu krāsns iegādei. Iespēja pateikt, vai tai ir jābūt ar cepeškrāsns un citām fīčām (diez, sous vide ir?), oder jāļauj šim ļaunumam būt robustam? (Uz šīs pašas nots, tā kā ekspluatēju vismaz gadus 20 gadu Zanussi cepeškrāsni, aplūkojot iemīļotā Roberta Boša cepeškrāšņu spektru es jutos kā pārlecot no Win93 uz pēdējāko MacOs, visādas tādas kombinācijas, neciešami daudz nejēdzīgu fīču, ououou, esmu aizķērusies senvēsturē!

2) Pastāstiet, kuras un kādas veģetāru ēdienu pavārgrāmatas/ blogi (tikai bez ideoloģiskās pēcpuses plēšanas, lūdzu) man ir jāzina? Ottolenngi? Naidžels? Nunununu?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]barbala
2020-04-24 13:28 (saite)
pilnīgi jāsāk taisnoties, ka kukings mani interesē tikai no efektivitātes viedokļa.
sūvī ir lēnā gatavošana zemā, konstantā temperatūrā, kur gatavojamais subj. ir vaakumēts, tipa,šitā: https://www.laica.com/wp-content/uploads/sous-vide-laica-cosa.png

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]_re_
2020-04-24 13:30 (saite)
kur skatās zero veisteri, es prasu.
dod izteiktāku garšu, struktūru? esi pate mēģinājusi?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2020-04-24 22:32 (saite)
Esmu, esmu, sensenos laikos, kad vēl varēja braukt uz tikt tālām zemēm kā Igaunija, mani tur ievilināja šajos tīklos, pavāru meistarklases un tas viss: man tiešām patika un tas (TAS!) pretendēja uz pērnā gada nudien labāko gaļas un ne tikai baudījumu. Bet jā, weists ir blakne, tāpēc nokautrējos salatēvam māt virzienā.


(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]_re_
2020-04-24 13:31 (saite)
taisnoties nevajag, tas ir brīnišķīgi, ka Tev interesē un izdodas. :) pēc buljoniem skumstam, mīlulīt

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?