barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2020-01-03 11:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
GrāGrā
Viena no šīgada apņemšanām ir nepirkt (jaunas) grāmatas, pirms nav pasūtīti jaunie grāmatplaukti, jo nupat jau grāmatu torņi ir visviet un plauktos ir vairāki līmeņi, bet, kā es sev vakar teicu, "amazone jau neskaitās" un pēc nedēļas šīs apņemšanās lūzums jau būs klāt, šis bija ātri.


Tikmēr šodien es mērīšu prozu un dzeju sleju platumus, dziļumus, augstumus un zīmēšu rūtiņu lapās laukumus iriņiem, R(i)Liņiem un, lielākoties, piegriežtņžurnāliem, mēģinot modelēt krājumu papildināšanās līkni un attiecīgi, ieplānot vietu ar izaugsmi. No vienas puses, var saprast laikabiedrus, kuri izšķūrē visas grāmatas un dzīvo tīrās sienās, jo visu taču, lol, var izlasīt planšetē,
bet es šito nespēju nemaz, man nav miera tajā bez-muguriņu sterilitātē, vajag taču acis kaut kur piesiet, rokā paņemt, blakus nolikt un galu galā, lasīt taustot. Pastrādāt (domāt+rakstīt) bez grāmatu klātbūtnes es nevaru vispār. Vienīgais trūkums ir tas, ka viss šis labums ļoti konkrēti aizņem vietu un pat pēc aukstasinīga audita, es atradu tieši trīs grāmatas, no kurām varu atsacīties, tie ir 8 cm platumā.

Tātad, lasāmvielas un plauktu krājumu mērījumi kubos, aiziet.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]au
2020-01-03 12:40 (saite)
nu. mums ir milzīga bibliotēka, ko pat mana draudzene interjerriste ieteica samazināt, jo - aizņem daudz vietas! nu neko, dzīvojam ar plauktiem pie trim sienām (ne pilnībā) un priecājamies. mums gan lielā telpa ir 42 kvadrāti un tur tas grāmatdaudzums ļoti pinterestīgi izskatās
iesaku Billijus, tiešām. var papildināt, pārtaisīt, piepirkt klāt, kad gribas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2020-01-03 12:50 (saite)
jā, reiz jau saskatījos jūsu billijus, nudien labi, saskaitīju savus un gandrīz metos uz ikea pakaļ, bet tad atskārtu, ka tam visam jāpievieno durvju skapis un vajadzīgas arī augstumu adaptācijas, parādījās zināmas neatbilstības, tā nu billiji ir plāns bē, ja tā sauktais Kaspariņš, šaurās aprindās zināms plauktu ķīlētājs, atnāks ar nesamērīgu tāmi laikā vai eirās. ja jums kāds kaimiņš pārdod māju, ziņojiet. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]au
2020-01-03 12:53 (saite)
jā, mums ar bilijiem, nē, māju tā laimējies, ka billiji izskatās custom made, jo der līdz augšai gan garākajā variantā, kad mazajā trīs plauktu augstumā perfekti palien zem mansardīgās sienas.
novēlu atbilstošu Kaspariņu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rasbainieks
2020-01-03 13:07 (saite)
man piemēram usne zīmēja plauktu un darbnīca šobrīd taisa, varu reportēt, kad būs, ko reportēt

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

nekad netici cilvēkam, kuram visas zināšanas ir ārpakalpojumā
[info]justmy2cents
2020-01-03 17:30 (saite)
Vienmēr gandrīz fiziski nodrebinos, redzot šos jaunlaiku bezgrāmatu interjerus.

Turi mūs pukstētus par prodžekta virzību!

(Atbildēt uz šo)


[info]ratatoska
2020-01-03 22:41 (saite)
He, es viens un divi no cilvēka ar milzu grāmatplauktiem pārtapu cilvēkā ar vienu vidēju ikea plauktu un enciklopēdiju komplektu, kad ievācos mājā pie upes, kur bez nemitīgas vēdināšanas, slaucīšanas un nešanas saulē pelē pilnīgi viss. Vienā brīdī secini, ka tās sasmakušās grāmatas prieku vairs nevairo, turpretī datora bibliotēka plaušas nemaitā.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?