barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2019-12-03 11:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
studenta piezīmes
Vei, dadzīvojos es līdz vakardienai un tikai tad man piešķīlās, ka tās ir divas dažādas pieejas: mācīties/studēt/apgūt priekšmetu vs mācīties tā priekšmeta eksāmenam, proti, mācīties eksāmena atbildes, gadījumā, kurā tās ir pieejamas un eksāmena jautājumu izvēles ir par 75% atbilstošas.

Piešķīlums notika gluži nejaušā sarunā ar ķīniešu kursabiedreni, kura izbrīnā pacēla uzacis, sakot, ka nesaprotot, ko mēs mokāmies ar priekšmeta grāmatām, diskusiju threadiem, esejām un tādā garā, vajag taču vienkārši iemācīties atbildes. Pilnīgi vai sajutos kā urbānajā leģendā par Jēkabu Nākumu, kurš uz olimpiskajām spēlēm esot ieradies ar žāvētu puscūķi un grūbu maišeli padusē. Zemnieka krietnums un sviedros izspiestais kapitāls laikam nav zelta atslēdziņa vienīgā. Noder tas austrumnieku viltus, ja!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]santa_be
2019-12-03 12:47 (saite)
Ojā, tas mirklis kad es sapratu, ka bieži nevajag labi, krietni un pēc būtības, bet tikai pareizi un īstajiem cilvēkiem saprotami. Bam, uzvara jau kabatā!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2019-12-03 12:51 (saite)
lūk, lūk, vēl jāiemācās laikus atšķirt tos gadījumus, kuros pēc būtības un kuros- saprotami un neplosīt sevi (nenosodīt), ka saprotami, manā vērtējumā, mēdz būt sekli un mazvērtīgi, jo tad es jūtos kā palēts haltūrists no praisvoterhauskūpers, bet nu damn it.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?