barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2018-04-23 11:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
daidžestā par daidžeššenu, ir taču sezona
Kamēr es te raksturakstus, pastāstiet man, lūdzu, kopsavilkumā, kādi jauni uztura virzieni tagad modē?

Tas garlaicīgais "eat good food, not too much, mostly plants" ir pārāk svabads, gribu dzirdēt kaut kādus influenceru atklājumus. Kāds statuss proteīnam, in vai jau out? Joprojām keto? Smūtiji, kur jūs?

Teiksim, es zinu, kas ir šīgada putns, zinu arī krāsu paleti,
bet manā burbulī nav pienākušas ziņas, kas ir šīgada superfūds?
Tāpat, trendwatchings klusē, kas ir so-2018- attiecībā par supersportiem? Kas tagad tāds karstāks un mustdo? Endurance, intervals, high intensity? Vajadzētu būt tā, ka klasīšu lēkāšana ir kaut kas virstrenda.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]_re_
2018-04-23 12:59 (saite)
gārsa pavasarī normaļoks, garšīgs pirmais zaļums pie salātiem, biezpiena.
(pesto es pat baziliku vairs netaisu kopš blenderī uzšķērdu vidējā pirksta galu, savukārt produkciju pēc laika izmetu ārā, jo kaut kā nelietojās, nē, bet nestāvēja un negaršoja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]milda
2018-04-23 13:03 (saite)
es jau nesaku, ka gārsa nav ēdama. pati bērnībā uzaugu pie virzas un nātru salātiem vasarās. vienkārši pēdējā laikā manu, ka tas tā stilīgi ir ēst gārsu salātos vai tajā marinēt gaļu. nu un bārabla tak grib būt stilīga, cik saprotu. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?