barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2016-08-06 17:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
trumptramp
Te tāds spēcīgs gabals pēc sestdienas pusdienšķīvjiem palasāms-

žēl gan, ka nav nekāds jociņš par estētfašismu vai kabačapkarotāju biedrību, tas vispār nav nekāds joks. Par Poliju. Tuvu, baigi tuvu, tas viss ir baigi tuvu un sastāv no sīkumiem, tūkstoš sīkumiem un avotu ticamību


Savukārt, ja vēl nav gana, tad te Lakoff ļoti strukturēti par homebodies Trampistu cepumiņiem un domformām. Ģeld, lai mazliet tuvotos arī citu, ar pretēju vītni griezto, saprašanai.



(saistību atruna – šajā ierakstā nav tiešu un arī netiešu atsauču, mājienu, norāžu uz t.s. vakardienas cepeti vai tajā iesaistītajiem/ iesaistījušamies personāžiem . peace, love, katramsavs.)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2016-08-07 01:08 (saite)
Pieļauju, ka ar ''visu ko sasniegušie'' tiek domāts - strādā kādā birokrātiskā struktūrā un daudz labāk laizītu rokas kreisajiem eirokrātiem un viņu darba devējiem - globālajiem kapitālistiem, nekā kalpotu ierindas cilvēkam. Domāju, ka tiešām, labāk lai emigrē. Par viņiem neilgosies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]wiatryga
2016-08-07 09:45 (saite)
O, šeit pēc retorikas man daudz top skaidrs.
Nē, ar visu ko sasniegušie tiek domāts - spējīgi uzturēt savas ģimenes PAT ar t.s. garīgo darbu, NESTRĀDĀJOT birokrātiskā struktūrā, lai arī pat tas nebūtu nekāds nāves grēks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2016-08-07 10:12 (saite)
Tas vienkārši jāsecina, ka par to kas notiek Polijā ir ļoti dažādi uzskati pat pašiem tās iedzīvotājiem, neatkarīgi no sociālā statusa, bet feļetonus kā augšminētais var neņemt par pilnu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?