barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2015-07-22 19:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
turpinot par dabiņu, lēni pārslīdam pie SĒNĒM
Un tagad piedāvāju jaunu čikenbattlu, kurš atvērts ikvienam interneta lietotājam Latvijā. Komentārus kolapsēt diez vai vajag, bet demokrātos paspēlēt: droši


Poll #20443 Patiesība par Patiesību
Open to: All, results viewable to: All

Gaileņu mērci PAREIZI aizdarīt ir ar:

View Answers

SALDO krējumu
25 (59.5%)

SKĀBO KRĒJUMU
17 (40.5%)

Gaileņu mērcei MILTUS

View Answers

KATEGORISKI nepieliek
30 (71.4%)

PROTAMS, ka pievieno
12 (28.6%)

izteiksies par vēl kaut ko?

View Answers




dilles?
baltvīns?
cauraudzis: pros/cons?
vabrūt tomāti, mon dieu- kurš šeit būs tik perverss?
vēl kabačus varbūt? kāpēc vajag sapurgāt ko tik svētu kā pirmo gailenīšu mērci, dzeltenāko no meža deminutīviem.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]anonymous
2015-07-22 22:54 (saite)
Cauraudzis un sīpols ir obligāts pamats. Bet šovakar mani cienāja ar.... [bungas] ...gailenēm, kas bija sasautētas kopā ar skābiem kāpostiem!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2015-07-22 23:01 (saite)
Vai tik joprojām neesi Apē un aizklīdis līdz igauņu ēdieniem? jāuzmanās, gan jau kaut kur bija noslēpies arī kāds vārīts burkāns vai ola, ne vien saķirnītas, šņukt, gailenītes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]anonymous
2015-07-22 23:10 (saite)
Nu, kā noprotu pēc stāstiem un uzvārda, amatpersonai esot arī tās puses saknes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2015-07-22 23:12 (saite)
Bīstamos apstākļos esi nonācis, bīstamos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lavendera
2015-07-23 08:36 (saite)
tie ēsttaisītāji laikam būs inficējušies mūsu pašu "Lido": es tur reiz paņēmu "sacepumu ar sēnēm" un atradu tajā arī kāpostus. Svaigi sautētus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?