barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2012-10-26 19:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tiktāl nu esam- II
Vakar aiz pārguruma un rosīgā robota inercē dažiem apēdājviesiem uztaisīju pašgatavotu majonēzi . (kas tālāk, kas tālāk?)
Sanāca pat ļoti laba, cik nu mēs vispār varam runāt, ka majonēze ir kaut kas labs vai garšīgs.
Piedoni jel manus grēkus, veselīgā uztura ķēniņ.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]barbala
2012-10-26 20:10 (saite)
ahahhahahahhahaa! labāk nešmucē nu flīzes, jo drīz būs atkal jāgludina un prieks varēs ielīt sirdī! :)


majonēzes tapšana aizņēma tieši 15 minūtes. tas ir nieks pret labi sakaltuša krekla izgludināšanu, par lielformāta produkciju nemaz nedomājot. spēks ir dažādībā! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]milda
2012-10-26 20:18 (saite)
es pat nestādos priekšā kā to majonezi gatavo! no jēlām olām? jūs tur kuļat olas ar eļļu, ja? un salmoneloze? nē. mana gludināšana jau tā nobāl pret visiem tiem keksiņiem, peksiņiem un jēru ciskām. tagad vēl majonēze izrādās tiek maisīta. viss. flīzes tīrīs citi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

atlikt trauksmi
[info]barbala
2012-10-26 20:32 (saite)
http://cetrassezonas.lv/lv/receptes/merces/recipe.php?id=30721 apmēram šitā.

par salmonelozi nedomājam, vienkārši nedomājam.

pārējais ir reti un neskaitās, tajā nav iekdienas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?