barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2012-09-02 19:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ko varam mācīties par kosmosa uzbūvi no Vienības brauciena?
Par laimi – neko daudz, ura!

Bet Vienības brauciens bija absolūti lielisks: 36. km apmēram 4700 citu pilsoņu kompānijā (turklāt, bez leģendārajiem ekscesiem, nu tur, brutāli apdzinēji- proteīnus saēdušies sportazāļukaraļi, trauslu sieviešu kliegšana, oglekļa skaidas un grupveida traumas),
finišēju 1:35:54, apmēram,
finišā uzminos arī Slavenajā Siguldas Kalnā.

Pa ceļam izdomāju dažus cibas ierakstus un tiku skaidrībā par dzīves jēgu (muldu, neko nereflektēju, izventilēju galvu), tagadiņ kājām izstieptām uz virsmas augstākas iedzeršu ļoti pelnīto tumšo alu* (dilemma, ar kuru lai sāk, Kozelu vai Bausk'e)
un tad pastāstīšu, varbūt, kā tas viss izskatījās un kā bij.

Forši, ļoti priecīgi, spārnojoši un tiešām uzlādējoši: kā tie mazie zīmuļdiametra kājainie džeki uz šosejas odu zarnu platuma riepu velosipēdiem nesas garām- žviukt, tikai ēna vien paliek. Un pārējie smuki tādā garā čūskā lokās: es biju nosacītā lielās masas trešdaļā/vidū, aiz muguras okeāns krāsainu minēju. Augšupejošajos posmos iestājas klusums, dzird tikai izelpas un pārslēdzēju un zobratu tikšķus, lielāki vīri, gar Reini braucot šņāca "un saki vēl, ka Latvijā kalnu nav." Skaļi piekritu un panesu garēm, jo laikam beidzot izkodu pārslēdzēju funkcionalitāti. Ļoti jauki skati bija, jā.



*mans alus patēriņš pēdējās divās dienās ir vienkārši raķetīgs. vakar viens, šodien, rādās, ka programmā būs veseli divi ļauno ogļhidrātu tilpumi. nāksies izstrādāt, bet to rīt un aizparīt.


UPD.12gadīgais radinieks ieripoja vien 7 minūtes vēlāk (domāju, ka dabā mūs šķīra kādas 15 min., jo viņam bija labāks starta koridors.) Mjā, cestlavie. Ar veco veļļku un ķiveri šī jaunā un naskā maiņa ātri, bez žēlastības atstās kukažiņas putekļu mākoņos, šņuk, šņuk.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]_re_
2012-09-02 19:44 (saite)
:) lasīju murakami un ik pa brīdim uzmetu aci pārlauka un piemeža minējiem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2012-09-02 19:47 (saite)
:) Augstdzimušās jaunkundzes slēpjas pavēnī, jā :). Bija tiešām ļoti pozitīvi, iesaku nākamgad apsvērt Murakami tieši tajā dienā nelasīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]_re_
2012-09-03 09:30 (saite)
gads tāds optimāls laiks kaut kā apsvēršanai, jā, hh.

Tu brauci MTB 43km trasi? vai to tautas Spēka?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2012-09-03 09:36 (saite)
Tautas, "Spēka". Dubļiem un smiltīm vēl neesmu gatava, to "nākamgad". (Kaut gan vairāk domāju, ka nākamgad vajadzētu gribēt braukt garāku gabalu.)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]_re_
2012-09-03 09:53 (saite)
ā, skaidrs, domāju jau, ka 43km pusotrā stundā pa mežiem ir mazliet virs ūber. bet 36 pusotrā ir ļoti cienījami, malacīts! :))
ar garāku Tu domā to 100?!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2012-09-03 09:58 (saite)
redz, simtu brauc šosejnieki, tas cits žanrs, cita tehnika un citas spējas; tas, protamz, būtu eleganti, spēt tā ikdienišķi nomočīt simtnieku :), bet vai vajag. man kā īstam interneta ņurdētājam gribētos "tautas distanci advanced" uz kādiem sēžnt, tā.


kaut kad drīzumā atgriežas Ļuba. es arī iešu atgriezties, jo uzgriezu muguru tai nodarbei, aizvietojot gan ar citām. bet Ļubas pietrūkst. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]_re_
2012-09-03 10:07 (saite)
izsniegsiet padomiņus organizatoriem, lābi, lābi :)

jā, kustēties jāiet. es gan īsti neesmu pārliecināta vai tieši šitais būtu principā piemērotākais, jo man sirds salecās te kaut kad un tajā treniņā man parasti pulss ap 150-160, bet tā kā vēl ne pie kādiem dakteriem neesmu bijusi un nekādu citu kustību arī neesmu iedomājusies, tad ies vien. kad notiks lielā atgriešanās? pa starpu Tu biji izšāvusi uz jogām un vēl kur?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2012-09-03 11:01 (saite)
Es biju izšāvusies pie narcisiem uz dchstudija.lv, tur visādas nodarbes apmeklēju; tad iemēģināju tādulietu kā bodyArt, kas nav par gleznošanu uz miesas, bet ir visādu vingrošanu/stiepšanos kokteilis, ļoti jauka nodarbe; ko es vēl darīju, laivas, baseini, riteņi, skriešanas, hmmm...ā, es mācos rollerslēpošanu Mežaparkā, tas ir baigi forši. Un vēl man ir rīta vingrošana. Pagaidām novērojams sucess rate, ka spēju to izdarīt katru otro rītu. Pusstundu, smuki 16 vingrojumi, ļoti pamodinoši.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]observer
2012-09-02 22:09 (saite)
padomāju, būs man kādreiz jāmet pie malas vīzdegunība un jāpamēģina arī pamīt pedāļi kolektīvā. tas tā iegaismojās šodien, kad rullējot pa šoseju piepieši blakus parādījās nebeidzama strīpa MTBistu. Palasu vēl šitādas reportāžas un pavisam jau. malači.

pēc šitik gruntīgas aktivitātes tas nieciņš ogļhidrātu no alusa neskaitās, tā ir vienkārši nepieciešamība, B vitamīns un šķidrums kā tāds dara tikai labu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2012-09-02 22:18 (saite)
vajag, vajag, tur kaut kas ir, tiešām. es vispirms lasīju šausmīgi vīzdegunīgus rakstus xc forumā, kā "tās vecenes maisās" nu un viss tas cits, nanosekunžu ķērāju repertuārs un nekādi nevarēju saņemties, likās "lai jau tie trakie skrien." bet pagaršoju- ir labs.


Ienācās rezulāti, veikums ar 1:35:54 mani ieridā 1812 vietā un 278 no 902 sieviešiem. Incanti, būs jāmēģina kas līdzīgs vēl.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?