barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2012-04-12 09:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ai, dakter, aiii
Nav viegli, bet atzīšos. Paskatījos Ērenpreisa "Jaunos velosipēdus" un piemēram, Greta man iepatikās pat diezgan, ir glīts un gaumīgs (lai arī, hipsteru karalienes kronītis tvīdā un filcā ar to būtu jānēsā) UN ja tas sver, teiksim, desmit kilogramus.... (šeit es ļooti viltīgi pasmaidu) , tad es tādu pat apsvērtu, ja vispār apsvērtu velo braukšanu pilsētā.

Superglīšā kalnu velosipēda Rīgā nelietošanas otrajā gadā atzīšu, ka mans čechu dubļusportists nav nekāds te pilsētas švīts un prasa citu formātu, sauc plosīties uz taciņām un neceļiem un pilsētas satiksmei, kas sastāv no piespiedu interaktivitātes ar a)gājējiem, b)trolejbusiem, c)uz fiksīšiem rullējošām garsvārku meitenēm ar groziņiem uz stūres.

Proti, pilsētas velo vajadzības tomēr ir bišķiņ citas, ja tādas vispār ir, tāpēc es ceru uz veselo saprātu (savu), ka varētu nebeigt ar diviem velosipēdiem per persona šajā sezonā.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kinskis
2012-04-12 11:52 (saite)
msjē, manuprāt mētelis un žaķete pie dāmu velosipēda nepiestāv. neesmu garkājains, bet braucu ar nēderlandiešu gazeli (neskaitāmi identiski eksemplari pa pilsētu pārvietojas, turklāt manējā maksāja 50 latus*), kungu modeli, un itin skaisti varu iztēloties sevi arī uzvalkā uz šāda gan uzlecot, gan nolecot. par riekstiem arī nekāda stresa līdz šim nav bijis, hehe.

* ērenpreiss lai iet dirst, ja nav spējīgs ieviest normālu tautas klasi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]begemots
2012-04-12 12:04 (saite)
Neesiet nu tāds snobs, "dāmu ritenis" ir vēl kudiš lielāka nosacītība kā "bikšaiņu dzimums".

Betē, jā, pameklējoties studentbaikā, tā pati jūsu pieminētā gazele izskatās tīri neslikti, un jūs man neiestāstīsiet, ka rāmis 61cm ir pat domāts dāmām:



Un runa nav par riekstiem, bet par stāju un mīšanās ērtumu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?