barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2012-04-12 09:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ai, dakter, aiii
Nav viegli, bet atzīšos. Paskatījos Ērenpreisa "Jaunos velosipēdus" un piemēram, Greta man iepatikās pat diezgan, ir glīts un gaumīgs (lai arī, hipsteru karalienes kronītis tvīdā un filcā ar to būtu jānēsā) UN ja tas sver, teiksim, desmit kilogramus.... (šeit es ļooti viltīgi pasmaidu) , tad es tādu pat apsvērtu, ja vispār apsvērtu velo braukšanu pilsētā.

Superglīšā kalnu velosipēda Rīgā nelietošanas otrajā gadā atzīšu, ka mans čechu dubļusportists nav nekāds te pilsētas švīts un prasa citu formātu, sauc plosīties uz taciņām un neceļiem un pilsētas satiksmei, kas sastāv no piespiedu interaktivitātes ar a)gājējiem, b)trolejbusiem, c)uz fiksīšiem rullējošām garsvārku meitenēm ar groziņiem uz stūres.

Proti, pilsētas velo vajadzības tomēr ir bišķiņ citas, ja tādas vispār ir, tāpēc es ceru uz veselo saprātu (savu), ka varētu nebeigt ar diviem velosipēdiem per persona šajā sezonā.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]_re_
2012-04-12 11:26 (saite)
godvārds, pirms stundas tur vēl nebija. tikai alpine un alpine bike bija izvēlami.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]usne
2012-04-12 16:50 (saite)
Beidz es šodien tieši ap 12iem biju, pirku kameru, noskatīju brīnišķīgu bērnu sēdeklīti ar atrisināmu problēmu, kā lietot vienu uz diviem riteņiem maināmu un apčamdiju tos ērenpreisus, cenu novērtēju kā ne uz mani atiecināmu (+jūrmalā stāv, gaida salikšanu, vecais orģinālais ērenpreiss), bet smuki jau ir. Baltais dubļu bleķis pārsteidza, bet patika.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]_re_
2012-04-12 17:06 (saite)
nu mēs jau te par mājas lapu, acīmredzot šorīt tika turēta roka uz pulsa un konstatēta katra lapas apgreida pakāpe.

smuki ir. un forši arī, ka paceļ labu, vecu zīmolu pa jaunam. tik tā cena. (kā jau lielai daļai labu, vietējo ideju.) kā te jau kāds minēja, tautas klase ar cenām tautai būtu laipni gaidīta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]usne
2012-04-12 17:07 (saite)
ak, ja par mājas lapu, tad sorry, es biju dzīvajā kalnciemielā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]barbala
2012-04-12 17:13 (saite)
Man tiešām patīk, kā Ērenpreisi izskatās, es vien ceru, ka ir nostrādāti tiešām tikpat glancīgi un cenas vērti, ja es būtu pilsētas velobraucēja - noteikti, ka cierētos ap šo, neskatoties uz nievām par hipsterismu, mani drīzāk aizkustina tas "vecā ērenpreisa" stāsts un iedomas par Latvijas velobūves augstienēm. Šis ir retais gadījums ar reanimētiem zīmoliem, kad smalki piedomāts pie visām detaļām (vismaz cik tas virtuāli manāms) un stāsta, par to cepumiņš avansā. Cena, nu jā....ceru, ka tiek attaisnota.


Tas, kas trūkst, vēl neesot redzējušai dzīvajā: objektīvas informācijas (rāmja svars/citi sīkumi) un piemēram, kaut kāds dīls kopā ar apdrošinātājiem, jo es iedomājos, kāaaa šitos nabadziņus zags.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?