barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2010-10-10 19:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
draudzība ar raugu (kur ir sadaļa FoodFail?)
Gribēju uzcept fokāču pēc šīs receptes, bet neizdevās pārvarēt rauga mistēriju un tā vietā, uz virtuves galda patlaban nīkst kviešu miltu finierītis ar timiāna putekļiem. Tomēr, mākoņiem ir sidraba maliņas - šādas izgāšanās ir reizes, kad patiesi apbrīnoju J. labestību, kurš pārnācis mājās optimistiski apgalvo, ka man izdevusies bezgalgarda, plāna un kraukšķīga maizīte ar siera garoziņu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antuanete
2010-10-11 10:33 (saite)
Es ar raugu arī draudzējos ļoti negribīgi - nekad nevar zināt, kas no viņa sanāks, pat it kā muļķudrošie picas mufini mēdz niķoties. Vislabākie rezultāti ir ar svaigo raugu, bet visu paciņu neizlietojot, parādās uzglabāšanas problēma.
Starpcit, nebija par aukstu raudzējamā telpā? Vai sausais raugs pārāk vecs? Tie ir biežākie neveiksmju cēloņi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2010-10-11 10:37 (saite)
Raugs bij slapš un svaigs, telpa kā jau pirmsapkures sezonā: bļodu pieliku netālu no centrālā sildelementa -el. radoitora.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?