i love you i love you i love you - best fake news [entries|archive|friends|userinfo]
az

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

best fake news [6. Dec 2022|21:33]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
tvrain galvenais redaktors ir ļoti skaisti sagrozījis kanālam izteikto pārmetumu, ka tvrain ieradās uz administratīvo sēdi bez tulka: Вот так и рождается и распространяется фейк-ньюс. На заседание по лицензии представителей Дождя даже не пригласили.
vienkārši vajag izlikties, ka oriģinālā ziņa bija par šodienes sēdi, nevis par iepriekšējo pārkāpumu un faktu kā tādu, un tad nosaukt to par fake-news, jo, lai gan neviens nav teicis, ka tas notika šodien, bet tagad tā ir pateikts, viltus ziņa ir radīta + tās tekstā ir sūdzība par neesošo viltus ziņu oriģinālajā ziņā. šādi es vēl sākšu ticēt krievu propagandas spēkam.
Linkjā/nē

Comments:
From:[info]fedrs
Date:6. Decembris 2022 - 21:46
(Link)
Vispār jau, ņemot vērā pēdējo dienu ņemšanos, bija itin loģiski pieņemt, ka šis ir aktuāls pārmetums, nevis "kaut kad rudenī".
[User Picture]
From:[info]az
Date:6. Decembris 2022 - 21:50
(Link)
tik daudz nevainīgu kļūdu, iespaidīgi, ka, galvenais redaktors neprot lasīt un saprast tekstu, kurā minēts fakts kā tāds. virkne citu opzīcijas pārstāvju raiti replicē šo ziņu, tikpat demonstratīvi lietojot fake-news apzīmējumu. neviens no viņiem nekur nepiemin, ka, lai gan rudenī šāds gadījums ir bijis, bet šodien gan nē.
From:[info]fedrs
Date:6. Decembris 2022 - 22:10
(Link)
Ceru, ka tev izdosies izcīnīt to, par ko šobrīd te cīnies. :)
[User Picture]
From:[info]az
Date:6. Decembris 2022 - 22:25
(Link)
ceru, ka tev izdosies piepildīt savas cerības
From:[info]fedrs
Date:6. Decembris 2022 - 22:58
(Link)
Manas cerības var piepildīt Brazīlijas izlase, man tur nav nekādas ietekmes.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:6. Decembris 2022 - 23:37
(Link)
+
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:6. Decembris 2022 - 22:19
(Link)
Par sēdi, kurā bija tas kāzuss, Dožģ redaktors LTV sižetā teica, ka iepriekšējās tikšanās reizēs NEPLP pārstāvji paši esot runājuši krieviski un pirms tās reizes neesot brīdinājuši, ka būšot vajadzīgs tulks. Nākamajā reizē jau paši nākuši ar tulku.
[User Picture]
From:[info]az
Date:6. Decembris 2022 - 22:28
(Link)
es varbūt kļūdos, bet tikšanās ar NEPLP pārstāvjiem nav gluži tas pats, kas administratīva sēde, kurā izskata pārkāpumu? piemēram, tikšanās var būt arī neformālas. vai šīs admin. sēdes netiek protokolētas?
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:6. Decembris 2022 - 22:45
(Link)
Es tik smalki nezinu, kāda veida tikšanās bija, bet cik zinu, saistībā ar apraides atļaujas izsniegšanām NEPLP padomes pārstāvji vienmēr pirms tam tiekas ar attiecīgo programmu īpašniekiem.
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:6. Decembris 2022 - 23:16
(Link)
un dožģ vadība arī nezināja dažus smalkumus. piemēram par Krimu. un ka nevajag krievijas armiju saukt par mūsu zēniem. gan jau vēl bija kādi nesvarīgi smalkumi. nācās dārgi samaksāt, acīmredzot, zināt smalkumus atmaksājas.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:6. Decembris 2022 - 23:25
(Link)
Apsveicu ar nolaišanos līdz gnidroloha līmenim.
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:6. Decembris 2022 - 23:32
(Link)
paldies. spēcīgs arguments.
[User Picture]
From:[info]krii
Date:6. Decembris 2022 - 23:57
(Link)
Piesaukt to nelaimīgo karti (man pašai ir gadījies ar Latviju pirms un pēc reģionālās reformas, OK, tas nav tik politiski sensitīvs jautājums, bet...) ir apmēram tikpat vērtīgs arguments.

Ja katrreiz, kad ārzemēs Latviju sajauc ar Lietuvu, vai mūsu karoga vietā uzliek Austrijas, vai prezidenta vietā - Igaunijas, tiktu atlaisti žurnālisti un slēgtas redakcijas. Iespējams, tas būtu taisnīgi, bet nezinu, vai gribu šādu gandarījuma cenu.
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:7. Decembris 2022 - 00:05
(Link)
ja attiecīgā valsts bez iemesla ir iebrukusi citā valstī, un brutāli slepkavotu iedzīvotājus un postītu infrastruktūru, tad jā iespējams būtu jāslēdz, jāatlaiž.

un piedod, bet salīdzināt reģionālo reformu ar Krimu. mhm, Krima mazliet sensitīvāk. saki kurā tv kanāla var redzēt kā tu putrojies Latvijas kartē?

[User Picture]
From:[info]az
Date:7. Decembris 2022 - 00:17
(Link)
normālā situācijā jā, preses/vārda brīvība visam pāri. bet tajā brīdī, kad tas "viss" ir ukraiņu dzīvības, man liekas, ka ir vērts maksimāli skaļi visos veidos teikt nē, nedrīkst, vispār nemaz.