Aufklärung ([info]avralavral) rakstīja,
@ 2014-05-29 12:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Frukti, kas savēlēti Eiropas Parlamentā (and she's a beauty):

Marianne Thieme always concludes her speeches in Parliament with the phrase "Voorts zijn wij van mening dat er een einde moet komen aan de bio-industrie." ("Furthermore we are of the opinion that factory farming has to be ended."), referring to Cato the Elder's famous conclusion of his speeches with Carthago delenda est*.

* Pilnā tekstā: Ceterum censeo Carthaginem esse delendam, "Turklāt es uzskatu, ka Kartāga ir jāiznīcina"


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dooora
2014-05-29 13:40 (saite)
factory farming = bio-industrie? droši vien, ka ir. no viena otra leņķa.
bet šai sasaukumā no Zemzemēm varētu būt vēl vairāk iedvesmojošu fruktu no Hērta Vildersa blices, ne? ar kaismīgiem plebeju repatriācijas uzsaukumiem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]avralavral
2014-05-29 13:50 (saite)
tu mani šeit totāli pārprati

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dooora
2014-05-29 14:42 (saite)
burvīgi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dooora
2014-05-29 14:39 (saite)
tikko atcerējos, kā pamatskolā saslimu ar spārnoto teicienu kaiti. sazatiku svešvārdu vārdnīcas beigās pielikumu un sajūsmā iemācījos no galvas, un bārstīju pa labi un kresi. smagāku kvovadīta gadījumu (par godu Barguča Quo vadis, ōpera? stāstam) savas pārsteigumiem bagātās dzīves laikā, summa summārum, biju novērojis vien pie sava mīļā profesōra Terjes Matīassena, dzīves un ziņas kāra baltslāvista.
Mariannes Tīmes iemīļoto zentenci vēl „pie Brežņeva” iekļāvu vēstulē kādam rādiōraidījumam, bet vismīļprātāk atceros Ave, Cæsar, morituri te salutant!, ko lieliem un draudzīgiem burtiem uzrakstīju uz tīras papīra lapas un iesniedzu respublikāniskās ķīmijas olimpiādes komisijā, jo uz īstajiem eksperimentu pierakstiem tikko biju izgāzis prāvu sērskābes lāmu. mana jaukā ķīmijas skolotāja kontekstā īpaši neiedziļinājās un kādu mēnesi ar mani nerunāja. bet ar laiku un jauniem nedarbiem tie moridūri viņai aizmirsās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]eureka
2014-05-30 22:27 (saite)
man arī gadījās skolas gados sirgt ar minēto kaiti. dikti apdāvināts es nebiju, aplipu tikai ar to, kas uzteic Romas kareivīgo pagātni, tai skaitā šo pašu Katona Vēcākā nelaimīgo kara kurināšanas mantru

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?