Aufklärung ([info]avralavral) rakstīja,
@ 2020-06-30 17:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Viltvārdis maldu gars luteristu ķeceris Krišjānis Lācis savā šviterī man pārmet "iecietīgu", "samierniecisku" un "jēriņisku" attieksmi. You watch out, beibī! Kad mūsu poupisti integrālisti nāks pie varas, darba un pāraudzināšanas nometnēs būs ne tikai liberāļi, bet arī luteristi kalvinisti. Jūs jau esat sarakstos. Un arī nekādus depresīviķus Kirkegorus nekādās universitātēs nedrīkstēs studēt. Jūsu brīvās gribas vietu ieņemsim mēs – mēs, draudziņ. Amen!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2020-07-01 14:56 (saite)
/Nav iespējams visu mūžu nodzīvot, rijot preparātus, kuri nepalīdz, un to neredzēt. /

Vispār ir iespējams - pie zināmas psiholoģiskas apstrādes. Tas ir tāpat kā ir iespējams visu mūžu nodzīvot visādu veidu aplamās pārliecībās. Nu kā mūsu Krišjānis piemēram :)

/Vairums profesiju pelna uz nezināšanas rēķina. /

Jā ir tāda problēma un šādi peļņas veidi ir pēc iespējas jāiznīdē. Ok, piemēri ar tomātiem un medicīnu nav īsti korekti, jo es piemēram zinu kā audzēt tomātus man vnk tam nav laika un es zinu kā izgriezt apendiksu bet man nav vajadzīgo instrumentu un aprīkojuma, darot to bez tā ir liels risks visu sačakarēt savukārt nopirkt personisko operāciju zāli ar aprīkojumu, ja nu ievajadzēsies ne visi var finansiāli. Tas nav par zināšanām, tas ir par resursiem un saprātīgu specializāciju jeb darba dalīšanu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?