Aufklärung ([info]avralavral) rakstīja,
@ 2015-01-02 23:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
The Act of Killing (2012). Kā droši vien lielākā daļa eiropiešu, par Indonēzijas pašreizējām attiecībām ar savu 20gs. vēsturi neko nezināju. Izrādās, ka var būt arī tik slikti un turpināt laimīgi dzīvot. Filma nav laba par spīti savām daudzajām balvām, un Openhaimers ir tik ļoti pietuvojies saviem varoņiem un tik lielā netiesāšanā, ka gandrīz pārvērtis to visu par sirreālu izrādi. Kas negrib sev sabojāt iecerēto nākotnes atpūtu Indonēzijas kūrortos, lai neskatās.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]avralavral
2015-01-03 20:58 (saite)
Es "dusmojos" uz režisoru, ka pēc divarpus stundām varoņa tuvplānu man viņš ir burtiski iespiedies galvā, redzu sapņos, bet es to negribu, jo man, kā teica Ābele tajā nesenajā intervijā, ir "derdzīgi".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]simamura
2015-01-03 22:29 (saite)
Kā filmā teica tas baisais "cīņubiedrs", kurš apšaubīja Ženēvas konvencijas leģitimitāti: it is true, but not every true is good. (Režisors intervijā teica, ka tā Adi klātbūtnē viņu vienīgo reizi filmēšanas laikā pārņēmušas nāves bailes - kādā no slaktiņu rekonstrukcijas reizēm viņš visu klātbūtnē skaļi pajautājis, vai tik režisors neesot komunists.)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?