atvase ([info]atvase) rakstīja,
@ 2015-11-05 06:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Bēbīšskoliņa Baltezerā
Vakar A. izskatījās tik mierīgs un nesatricināms, ka es paņēmu (drošībai) līdzi banānu un piena pudeli, iekravāju A. mašīnā uz vecā autosēdeklīša, no kura viņš jau ir izaudzis, un aizvedu uz Baltezera bēbīšu skoliņu. Tur bija jauka, mierīga atmosfēra, A. mazliet mijiedarbojās ar citiem bērniņiem un uz pasākuma beigām sāka līst augšā pa mīkstajām trepēm, kas veda uz palodzi, tur viens 1-gadīgs bērnelis pa ceļam apdzina A. vairākas reizes, ātri līzdams gar pašu pakāpienu maliņu, un uzskatāmi demostrēja, cik veikli tādā vecumā iespējams izsvaidīt lietas un pabūt n vietās vienlaikus. Mājās barošanas krēsliņā A. kādas 15 minūtes, laiski un domīgi atgāzies, skatījās uz bumbiņu, kamēr es viņā stūķēju iekšā biezeni lielos un raitos apjomos. Vakarā A. joprojām bija mierīgs, tik mierīgs, ka es to pavērsu pret viņu un apgriezu viņam roku un kāju nagus. Tas viss netraucēja viņam naktī briesmīgi kliegt kā parasti un pat vairāk.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]atvase
2015-11-07 07:01 (saite)
nu jauki, kāds par mums domā un domā :)
pa dienu ņemu daudz. tas protams ir relatīvi - varbūt viņš tā nedomā? :) Katrā ziņā mans tālākais rīcības plāns ietvēr ņemt vairāk pa nakti - gultas drošības uzlabošanu (lai nenokrīt un neatdauzās) un ņemšanu ik pa laikam pie sevis gultā. skatīšos kas notiks tālāk. šonakt tā darīju, mošanās reizes neskaitīju, bet jūtos vairāk izgulējusies, laikam tomēr modās mazāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tati
2015-11-07 09:39 (saite)
un ja nu eksperimenta dēļ tu kādu dienu paņemtu brīvu no darbiem mājās un vairāk paauklētu mazo?
(es regulāri ņemu brīvdienas uz darbiem un norādu vīra ceļu uz saldētavu vai interneta saitiem, kur pasūta ēdienu)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]atvase
2015-11-07 17:40 (saite)
Maz, bet šad tad ir sanācis to darīt, nakts miegu tas neietekmēja. un darīšu vēl,pamazām mācos atslābt. Bet pa lielam ir tā ka mana brīvdiena nav tikai vīra vakariņas, bet vajag lai kāds cits taisa biezeni, mazgā traukus, mazgā veļu, saslauka grīdu, izmazgā wc, iekurina krāsni, uc, mums ir milzīga, netīra māja, pāris tādas brīvdienas pēc kārtas un būs ziepes, bet jā, pēdējā laikā ņemos vairāk, un viņš jau arī arvien biežāk vnk ieķeras manī, un viss :-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?