05 Septembris 2017 @ 09:22
 
Darbs besī ar katru dienu arvien vairāk. Šodien Kotdivuāras kolēģim pēdējā darba diena, kaut kad pēc tam uz vienu dienu parādīsies tunisiešu kolēģis, ar kuru visvairāk sanācis strādāt šo gadu un kurš mani izvēlējās pēc darba intervijas. Tad kaut kad pēc divām nedēļām no atvaļinājuma atgriezīsies irāņu meitene, kas laikam ir palikusi tāda pēdējā, ar ko man darbā ir sakarīgas attiecības. Ticu, ka gan jau kādam "antiglobālistam" un "antiliberālistam" te būtu ko pateikt, bet lielos vilcienos francūži ir baigās dirsas un nevietējie tāpēc parasti turas kopā un, kā izskatās, ir arī visdraudzīgākie savā starpā. Jūtu, ka šis gads mani savā ziņā ir degradējis, jo to visu "strikti, pēc reglamenta un labākās sirdsapziņas",  ko ieguvu Accenture, esmu pazaudējusi. Te viss ir ķep-ļep, šodien tā, rīt šitā. Daži te lepojas, ka tas esot agile. Jes, tell me more about your agile... Ne visu, kas ir haoss, organizētības un procesu trūkums var saukt par agile. Bet ko nu es te par darba detaļām. Atlicis vien sagaidīt, kad sakārtos manus papīrus veselības apdrošināšanai, tad pieprasīšu atpakaļ visas naudiņas un see you never again. Galvā mēģinu izmalt ģeniālas biznesa idejas, bet jūtos apātiski izsūkta. Tik ļoti ceru, ka "rock bottom" ir tuvu, lai jau drīz atkal varētu kārpīties uz augšu.

Un jā, šobrīd es daudz labprātāk pazustu mežā ar kafijas krūzi, nevis mēģinātu īstenot slima suņa murgus ar d3.js palīdzību. Priekā!
 
 
( Post a new comment )
sickboy[info]sickboy on 5. Septembris 2017 - 15:06
Man arii ir ienaakusi praataa biznesa ideja, vajag tikai dariit + shodien youtubaa nejaushi uzduuros video, kur dzeks par to runaaja. Buutiibaa pamatkapitaals ir vnk maajaslapa.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Atheiste[info]atheist on 5. Septembris 2017 - 22:43
Prieks, ka "tev arī", jo man nav biznesa idejas. Ir tikai ideja, ka jāatrod ideja, bet kaut kā tas tā vienkārši nenotiek :D
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
J. S. Badger[info]217 on 5. Septembris 2017 - 18:52
kad es strādāju francijā biš agrāk kādu laiku, man bija ļoti grūti ar kollēģiem, 7 mēnešu laikā tā arī neizveidojās nevienas normālas draudzīgas attiecības, bija sajūta, ka viņi norobežojas un ir tādi pieklājīgi, bet vienaldzīgi, bet kad eko projektā dzīvoju kopā ar vienu meiču un tagad vēlāk ar draudzenes draugu, kurš ir francūzis, izveidojās ļoti labas attiecības, tā ka gandrīz pārsvarā par visiem frančiem domājot lielākoties tomēr šķiet, ka viņi ir aroganti snobi un norobožojas, bet ne visi :)
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Atheiste[info]atheist on 5. Septembris 2017 - 22:42
Piekrītu - nav jau tā, ka viņi visi slikti, mans puisis ir francūzis un arī ar viņa draugiem man ir ļoti labas attiecības, bet šķiet, ka, ja francūžiem nav kāds reāls iemesls, kāpēc ar tevi veidot draudzīgas attiecības, ļoti maz ticams, ka viņi to darīs, it sevišķi, ja pastāvēs opcijas, ar ko draudzēties ("savējais"/"svešais") :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
Āksts[info]scaramouche on 6. Septembris 2017 - 00:19
Par FR kafijošanu un nacionālismu es būtu varējis pastāstīt Tev jau sen.
I believe, I did. Kādus divus cibas nikus iepriekš.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Atheiste: wild[info]atheist on 8. Septembris 2017 - 10:31
Divus tavus vai manus nikus iepriekš? Kaut kā šķiet, ka būšu palaidusi garām vai arī tik sen man tas īsti nebija aktuāli.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
sickboy[info]sickboy on 15. Septembris 2017 - 06:33
Vinji tomeer nobalsoja par Makronu, kursh ir globaalists un kuram pieder vaardi: "nav taadas lietas kaa franchu kultuuras" un kursh veelas veel vairaak islaama Francijaa. Un nenobalsoja par nacionaalistu kandidaati Lepeenu. Taa kaa lielaakaa dalja francuuzhu nav nacionaalisti.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Atheiste: wild[info]atheist on 15. Septembris 2017 - 10:56
Te ir ļoti izteiktas divas puses - no vienas - francūži ir diezgan par "brīvību", ka visiem ir tiesības uz visu un "visi labi cilvēki", bet no otras puses - virtuvēs un kambaros mētājas ar rasistiskiem un homofobiskiem jokiem un gānās par to, kur Francija virzās (Charlie Hebdo varētu būt spilgtākais piemērs tam, ko vieni noklusē, bet otru uzzīmē/uzraksta). Visspožāk tas izpaužas pēc kārtējiem teroraktiem, jo ikdienā tā kā visi kopā tajā katlā maisās, bet kā ziņās kas tāds parādās, tā uzreiz cita runāšana. Atmiņā iespiedās sarkastiskā frāze, ko dzirdēju, pēc pēdējiem uzbrukumiem te policistiem - "Hmm, nez, kas to varētu būt izdarījis?! Gan jau kāds dziļi kristīgs zviedrs, diez vai kāds no Ziemeļāfrikas...." Kā arī pie balsošanas runāja - daudziem, kuri arī nobalsoja par Lepēnu, ir kauns to atzīt, jo "kā tad tas izskatīsies", "mēs taču vienmēr esam bijuši par brīvību visiem un visam", bet citi balsoja par Makronu kā par "mazāko ļanumu", vēlēšanu apmeklētība vispār bija netipiski zemā līmenī. Bet ko nu te komentāros to analizēt, pārāk gari jāraksta.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)