asteor ([info]asteor) rakstīja,
@ 2013-01-27 19:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nesen pa TV skatijos filmu, kas faktiski bija iPhone reklama geju filmas veidaa.

Tatad, krievu puisis ir Parizee kaut kadaas darishanas, tajaa laikaa uznaak tradicionali ikgadejais Francijas sniegputenis, un visas lidostas ir ciet. Shis nav dikti bagaats, jo shim kkada leetaa biljete, uz Maskavas reisa vinju aviokompanija uzliek tikai pec 5 dienam, bet hoteli maksaa tikai uz vienu dienu. 
Nauda iet uz beigaam, un shis no sava iPhone raksta zinju savam Maskavas bojfrendam par sho trako situaciju. Tas Maskavas bojfrends no sava iPhone saka, lai nebedaa, shim kkaads ex-bojfrends dzivo turpat kkur blakus, sarunashot palikshanu/naktsmajas. Un sarunaa ar' - ex-bojfrends to visu ipashi nopietni nenjem un no sava iPhone atbild, lai tas krievs rullee shurp. 
Tad izradas, ka tas Maskavas bojfrends dzivo dubultu dzivi, ir precejies un shim ir Sieva. Pats vins taads nabadzigs, bet Sieva gan bagaata un taisni tajaas dienas ierodas no kaadas exotiskas zemes, kur bijusi apraudzit savus nekustamos ipashumus. Vinja no sava iPhone zvana vinjam uz iPhone, lai tas viirs brauc uz lidostu sagaidit. 
Krievu puisis ierodas pie ex-bojfrenda, shie pirmajaa vakraa sadzeras visadus franchu viinus, un tur "visadas lietas" notiek. Nakamajaa ritaa krievu puisis uz pohaam (pamataa moralajaam) no sava iPhone suuta Maskavas bojfrendam vairakas SMS ar zhanra klasiku, nu tur "dikti miilu, nevaru bez tevis" utt. Pec tam tur taa mazliet garlaicigi - krievu puisim ar ex-bojfrendu visadas pseido-intelektualas sarunas un taa... (nebija iPhone). 
Pec tam raada, ka taa Maskavas bojfrenda Sieva ir visas taas iepriekshminetaas SMS izlasijusi un tur notiek neliels, bet efektivs shkandaals - bojfrenda iPhone tiek mests pret sienu (un NEsadalas gabalos!!!).
Nakamajaa dienaa Maskavas bojfrends no sava iPhone raksta SMS tam krievu puisim, ka Sieva ir mirusi - izdarijusi pashnavibu.
Beigas krievu puisis beidzot brauc no Parizes uz Maskavu. Vai tam, ka Sieva izlasija tos SMS uz viira iPhone, bija kaads sakars ar to pashnavibu, vai nee, tas taa isti skaidrs nepaliek, bet visu filmas laiku raadija pedejo iPhone modeljus tuvplaanaa.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]planeeta
2013-01-27 21:31 (saite)
bet kur palikusi izslavētā iPhone drošība? ;) Nu tur slēptie folderi, tekstu, SMSu, dienasgrāmatu, paroļu aizsardzība utt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]asteor
2013-01-27 21:36 (saite)
tas ir "optional" - var aktivizeet, un var.... shoreiz laikam nebija (a kaa citadi filmu uztaisis?!)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]indulgence
2013-01-28 09:22 (saite)
Un beigas labas, kā pienākas. :))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]asteor
2013-01-28 09:50 (saite)
shoreiz tas nebija Holiwudas produkts... :-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]oblica
2013-02-12 10:48 (saite)
Čin-čin šodienā! ;)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?