None of the Above ([info]artis) rakstīja,
@ 2021-12-04 20:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Izņēmums


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]aborigens
2021-12-05 21:50 (saite)
Tāpēc ka ext mani neinteresē. Ne tas ir kāds aktuāls cepiens manā taimlainā ne ko. Man liktos reāli jocīgi tg pēc tava pamudinājums to sākt aktīvi darīt. Ko tu man labu esi nodarījis, ka man būtu tevi jāklausa? Bet nu protams ka aprakstītā situācija ka džeks atrod cita cibiņa priekšnieku un kko viņam no šejienes uzrāda ir wtf. Es saprastu atklātu konfrontāciju tepat cibā. Nu vai vismaz kādu brīdinājumu par šādu nodomu, ļaujot cilvēkam varbūt pašam atjēgties kā tas no malas izskatās un piebremzēt.
Bet jā būtu labi ja tev nav slinkums atsūti kādus krišjāņa linkus. Man viens cits cibiņs arī šodien minēja ko līdzīgu būtu vērtīgi beidzot izpildīt mājasdarbu un palasīt. Ad fontes :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]juris_tilts
2021-12-05 22:02 (saite)
Protams, tev nav mani jāklausa, bet ja jau tev likās svarīgi norādīt, ka dox izņēmumi noved pie sistēmas, kāpēc nenorādīt to arī šim cibiņam, ja jau reiz esi šajā sakarā šeit komentāros, Lai gan protams saprotu nevēlēšanos tieši konfrontēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]juris_tilts
2021-12-05 22:05 (saite)
Es paturēšu prātā, ka gribi redzēt linkus, bet sāc ar leitestpostiem, kur vinš ne no kā nekaunas. Es tev piegādašu linkus, nebūs sarežģīti. Lai gan, godīgi sakot, esi jau to visu redzējusi, tika nepievērs īpašu uzmanību, jo jūties tur ērti, kā mājās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aborigens
2021-12-06 00:45 (saite)
sarunāts

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?