None of the Above ([info]artis) rakstīja,
@ 2021-04-09 14:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Agnese K*********, Internetā visi drīkst Jums nepiekrist un izteikt iebildumus.

Šādu iebildumu izteikšanu Jūs, protams, drīkstiet ierobežot (izmantojot "ban" funkciju, ierobežojot komentārus utml.), bet to nekādi nevar klasificēt kā uzmākšanos (pat tādās reizēs, kad tas Jums ir sagādājis personīgas neērtības).

"Stalkošana", savukārt, nozīmētu ielaušanos privātajā dzīves telpā. Lai gan cilvēcīgi ir saprotams tas diskomforts, ko šādi uzbāzīgi komentētāji un iebildēji var radīt, šī nav Jūsu privātā dzīves telpa — nevienam nav pienākums glaudīt pa spalvai.

Cita lieta, ka Jūs, iespējams, saskatāt, ka kāds komentārs pakļauj Jūs briesmām, apdraud veselību vai pat dzīvību. Tādos gadījumos noteikti piekrītu tam, ka par to jāziņo kompetentām iestādēm.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]krishjaanis2
2021-04-09 23:09 (saite)
Izklausās dīvaini. Jūzeris krishjaanis2 apgalvo, ka nav publiski izpaudis savu identitāti, baigi publiski cibā neafišē savu personu un neizliek to publiskai apskatei - ko arī visi ļoti labi var redzēt, ieejot konkrētā jūzera profilā. Grūti saprast, kā daži rakstīti komentāri saistībā ar Telos uzrāda un atklāj jūzera identitāti.
Savukār tu, lielais patiesības un morālo standartu cīkstoni, saki, ka krishjaanis2 savu identitāti ir skaidri atklājis un nav slēpis, turklāt krishjaani2 vēl nosauc par meli. Krishjaanis2 savukārt atkal uzsver, ka nekur komentāros nav publiskai redzamībai un lietošanai rakstījis, izlicis savu vārdu un uzvārdu. Te nav divu patiesību. Par cik es skaidri un gaiši apgalvoju un īpaši pagodinot tevi uzsveru, ka neesmu īpaši izcēlis, afišējis un paudis savu identitāti, man jāsecina, ka melis šajā vienādojumā esi tu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]juris_tilts
2021-04-09 23:20 (saite)
Kodolīgs telos ētisko standartu kopsavilkums. Lai veicas visu tik prasmīgi izskaidrot arī Tā Kunga tiesas dienā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krishjaanis2
2021-04-09 23:37 (saite)
Es saprotu, ka tu droši vien, tāpat kā daudzi citi, esi sarūgtināts par Telos darbību un līdzīgi daudziem apgaismotiem un atvērtiem cilvēkiem šāda tīmekļa žurnāla esamību uztver kā personisku apvainojumu, bet vienu lietu gan iesaku - neielasīt viena necila, turklāt daļēji anonīma cibas jūzera tekstos to, kā tur nav. Dzīve bez apmelošanas un puspatiesībām pašam rādīsies vieglāka.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?