None of the Above ([info]artis) rakstīja,
@ 2018-07-11 10:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Amerikāņu tiešums -- to the point
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1016956445307400193


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]slikts
2018-07-11 17:12 (saite)
es minētu, ka Tramps drīzāk ir Krievijai noderīgs pamuļķis nekā aģents, bet tu pats piesauci nometnes – nacionalitāti, un tāpēc ir vietā norādīt, ka trampisms mēģina šādu priekšstatu uzurpēt, bet nepārstāv īpašu amerikāniskumu, un it īpaši ne tiešuma ziņā; trampisms pārstāv seklu izrādīšanos un liekulību, un nav pamata skaidrot arī šo mēģinājumu dauzīt sabiedrotajiem pa galvu ar no konteksta izrautu skaitli citādāk.

būtībā, ir jābūt zināmā pakāpē trampistam galvā, lai piedēvētu Trampam īpašu ieskatu niansētā problēmā. 2% ir vienkārši kaut kas saprotams Trampa atbalstītājiem – atšķirībā no tā, ka Vācija nav atteikusies no 2024. gada mērķa, ka tā palielina budžetu, un ka tā nav pilnībā spējusi pat apgūt esošo, tāpēc tas nav tikai naudas jautājums

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]slikts
2018-07-11 17:19 (saite)
turklāt šos trūkstošos % varētu nolaist militārā podā, lai uz papīra sasniegtu tērēšanas mērķi, un neviens no tā drošāks nekļūtu – vai kļūtu mazāk drošs, jo uzmanība tiktu veltīta podā laišanai

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krishjaanis2
2018-07-11 17:29 (saite)
tu pats nepamani, ka Trampa dēļ šajos komentāros nodarbojies ar tīru spekulēšanu, piedēvēšanu un hipotetizēšanu (kā būtu, ja būtu), t.i., tīru sofistiku tikai lai tikumsignalizētu savu nesatricināmo opozīciju visam, ko dara vai saka Tramps/viņa dministrācija/viņa vēlētāji?
tas nav nopietni.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]krishjaanis2
2018-07-11 17:27 (saite)
ir nedaudz dīvaini šo spiedienu uz sabiedotajiem atkal saistīt ar kādām Trampa personas niansēm vai raksturlielumiem (par ko jūsu gala īpatņiem patīk dziļi un bagātīgi fantazēt), ja daudzi ASV un Eiropas militārie un ģeopolitikas analītiķi jau gadiem norāda uz tām pašām problēmām, kuras šobrīd skaidri un tieši artikulē patreizējais ASV prezidents. laikam Obamas ēra tev aizbūrusi smadzenes, ja domā, ka ASV prezidents ir kaut kāda unikāla ļeņiniska persona, kurš viens pats visu ir izdomājis un izplānojis, pats pārzina visas statistikas, desmitgažu plānus, zina visas akadēmiskās publikācijas par starptautiskād drošības problemātiku utt. ASV prezidents ir politisks amats, tehnokrātija vēl nav pilnībā iestājusies, you dummy.

ja kāds šeit ir neracionāls kroplis, kam tēls-sarkanā lupata "Tramps" traucē domāt skaidri un pamatoti, tad tas esi tu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?