None of the Above ([info]artis) rakstīja,
@ 2017-07-28 01:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Zviedrija
https://www.nytimes.com/2017/07/25/world/europe/ibm-sweden-data-outsourcing.html


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]heda
2017-07-28 20:21 (saite)
Arī tie trīs, kuri spiesti aiziet, teorētiski var saņemt 1,5 miljonus kompensācijā (atkarīgs no tā, kādus amatus viņi turpmāk ieņems), ko gan visi laikam neizmantos, jo, piem., velkamēšanā bezgala aktīvais bij. iekšlietu ministrs Ygemans kļūšot par sociāldemokrātu frakcijas vadītāju Riksdāgā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-07-28 21:17 (saite)
Kā saprotu, tad Zviedrijā ar kaunu un bez kādām kompemnsācijām varētu padzīt tikai politiķi, kas būtu publiski izteicies kaut ko politnekorektu.
Vēl esmu dzirdējis no dažiem zviedriem, ka svensonijā amatu dalīšanas princips nebūt neko daudz neatšķiras no Latvijas, kur primāra ir partijas piederība un sekundāra ir attiecīgās partijas piederīgā radinieki/draugi, kurus var iefīrēt amatos. Tāpēc ne velti, piemēram, visu to armijas/izlūkdienestu struktūru viņiem nereti pārrauga pilnīgi nekompetentas mājsaimnieces, kas nekad dzīvē pistoli nav redzējušas vai strādājuši attiecīgos dienestos.
Attieksme pret savu drošību progresa valstīm vispār ir tādā eloju līmenī, par ko toreiz tajā runā tramps pamatīgi scoldoja EU flagmaņus. Pat nabadzīgās un atpalikušās valstis vairāk seko līdiz savai militārajai infrastruktūrai, nekā progresīvie tirliņi, kuri vienlaikus baigi apbižojas, kad ASV viņiem pasaka - pay up.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?