zamza ([info]arc) rakstīja,
@ 2011-02-11 13:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:es skrienu

vēl kas riktīgi priecē pēc trešdienas garskrējiena, ka pirmsskrējiena iesildīšanās (1.9km lēnā riksī) un pēcskrējiena staipīšanās (15-20 min visiem iespējamajiem kāju muskuļiem) ir devusi augļus un ne vakar, ne šodien nesāpēja, nesmeldza un nekādīgi citādi sevi nelika manīt neviens pats kāju muskulis, locītava vai saite. pat parasti problemātiskās ceļu locītavas šķiet vienkārši nedaudz "sagurušas", nezinu, kā lai precīzāk raksturo to sajūtu, bet sāpes tās noteikti nav, nogurums tāds kā.

protams, lai dzīve neliktos viena vienīga avene, ir iegūts vidēji maigs muguras ādas apdegums: 2h skriet bez krekla un pretapdeguma krēma Buenosairesas februārī nevajag pat stipri mākoņainos apstākļos. un pats jocīgākais ir iegūtās muguras augšdaļas muskuļu sāpes - nez parāk esmu vicinājies ar rokām skrienot? it kā jau ne. vai arī tā bija muļķīgā Powerade pudelīte, ko visu 21km skrienot nesu rokās? mjā, šķidruma kvalitātes Powerade un Gatorade varbūt arī ir līdzīgas, bet pudeles dizainā viennozīmīgi uzvar Gatorade, trešdien pēc skrējiena vēl pusi dienas smeldza pirksti no neērtā iepakojuma.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kaukau
2011-02-11 20:06 (saite)
visērtāk ir skriet ar camelback tipa somām [ir arī pavisam maziņas, tikai ūdens maisam], nav jādomā, kad atvērt pudeli, kurā rokā nest, utt. tikai nez, kā ir karstumā, varbūt mugura pārāk svīst, + bez krekla arī ar tādu nav prātīgi skriet. pat februārī :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]arc
2011-02-11 20:29 (saite)
februāris februārim rozņ;-)

un ar somu uz muguras gan ne, mans iedegums kļūs vēl eksotiskāks. es jau tagad iztēlojos baltu svītru krūšu rajonā, kur pusometra datčiks dzīvo (es pulsometru nopirku nesen, tādejādi svītra vēl nav izveidojusies). un ar kreklu šajā temperatūrā es gan skriet nevēlos, bez tam man būs (jau ir) smukākais iedegums, kāds man manā mūžā ir bijis (ja neskaita baltās paduses, potenciālo balto svītru uz krūtīm un absolūti baltās ciskas;-)

te pa parku skrien ļauži ar kaut ko līdzīgu jostas somām, kur 2 pudelītes dzēriena un neskaitāmus enerģijas batoniņus var iespraust, pamēģināšu kko no tās zortes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kaukau
2011-02-11 20:34 (saite)
par jostas somām gan neko nezinu, nav gadījies mēģināt. un vispār laikam tik daudz, lai man pa vidu būtu ārkārtīga nepieciešamība dzert, neesmu skrējusi. tomēr, ja tā padomā, garajos skrējienos būtu bijis vieglāk, ja būtu pudele līdzi. būtu vasarā jāpārbauda.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]arc
2011-02-11 20:50 (saite)
es vienmēr riktīgi svīstu, pat Ljas platuma grādos, un mums te tagad nedaudz cita paralēle - 34S. tipa, iztēlojies Kipru vai Krētu jūlijā/augustā. līdz 10km viss ok, bet, ar 16km sākot, bez dzeršanas nu nekādīgi.

ja iegādāšos jostas somu, padalīšos ar pieredzi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rasbainieks
2011-02-11 20:59 (saite)
velc īsākus šortus tak!!11

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]arc
2011-02-11 21:02 (saite)
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQYmLfjPD-2hrTzJx67hMHaJYEnnGyE538dO6wluW4fRYWP0s64xQ

tu vēl ieteiksi, lai es stringos skrienu? ;-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2011-02-11 21:05 (saite)
jūsu rajonā noteikti ir uzdizainētas sportabigses arī tādām vajadzībām :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?