Aranel ([info]aranel) rakstīja,
@ 2011-04-12 09:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Safri Duo - Played-A-Live (The Bongo Song)

Māsai pirmais ceļu negadījums. Nekas nopietns, bet tik un tā nepatīkami. Viens idiots, apdzenot viņu uz Čaka ielas, notrieca kreiso sānu spoguli. Apstājās, māsa pūlējās paskaidrot, ka nu jāpilda saskaņotais paziņojums. Šams spurinājās pretim, pūlējās izdomāt tūkstoš aizbildinājumus to nedarīt, bet beidzot tomēr piekrita. Tā kā ne vienam, ne otram mašīnā nebija veidlapas, nolēma braukt līdz tuvējai uzpildes stacijai to dabūt. Sarunāja, ka šamais rādīt ceļu, jo māsa Rīgu vēl tik labi nepazīst. Nu un protams! Šams šerpi šķērsoja krustojumu pie dzeltenās un prom bija. Māsa vēl apbrauca apkārt kvartālam, šamo meklējot, tad atgriezās atpakaļ negadījuma vietā un izsauca policiju. Idiots... Būtu aizpildījis paziņojumu, nebūtu nekādu problēmu, bet aizbēgšana no negadījuma vietas, pat tik nenopietna negadījuma. Māsa numuru piefiksēja (diemžēl vārdu gan ne, bet ceram, ka numurs līdzēs), ja šamo atradīs, tad "naudas sods no divsimt līdz piecsimt latiem vai transportlīdzekļu vadīšanas tiesību atņemšana uz laiku no divdesmit četriem līdz trīsdesmit sešiem mēnešiem".


Njā... Nedēļas nogale manai ģimenei bija piedzīvojumiem bagāta. Omīte beidzot atpakaļ mājās. "Tikai" 17 stundas vēlāk, nekā bija plānots. Tagad rakstam vēstuli airBaltic'am, pieprasot kompensāciju, kas mums pienākas pēc EU regulas 261/2004. Skatīsimies, ko šamie atbildēs.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]illumine
2011-04-12 11:10 (saite)
Malacis, ka numuru piefiksēja! Un lai godīgi policijai stāsta, ka brauca pēc saskaņotā, bet šis aizlaidās.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]aranel
2011-04-12 16:13 (saite)
Māsa man nav no naivajām :) Visu izstāstīja, dabūja papīrus no policijas, kurus tagad pie apdrošinātāja jānes. Tas vīrietis tagad ir policijas problēma. Māsa viņam paskaidroja, ka šamam nebūs nekādu problēmu, ja saskaņoto aizpildīs, bet šams aizlaidās tik un tā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]oktobris
2011-04-12 11:36 (saite)
Cerams, ka atradīs un sodīs :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]aranel
2011-04-12 16:14 (saite)
Žēl to veci gan nedaudz ir, ka sava stulbuma dēļ būs iekūlies nepatikšanās. Viņš esot tiesības tik pirms diviem gadiem ieguvis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]amber
2011-04-12 22:38 (saite)
tie kas nesen ieguvuši arī šitā rīkojas... cilvēki ar pieredzi tā vairs nedara.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zazazumm
2011-04-12 21:38 (saite)
kroplis.

(Atbildēt uz šo)


[info]eyemsorry
2011-04-27 21:29 (saite)
mjā, čalis ar prāta spējām īsti neizceļas.. par savu rīcību tak jāatbild. māsa tiešām malacis :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?