antiprojekcija ([info]antiprojekcija) rakstīja,
@ 2021-10-23 21:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Whatever happened to the flu?
Sāku lasīt [info]artis iepostēto rakstu par to, kā distancēšanās un maskas burtiski rauj dvēseli no krūtīm laukā, un atcerējos kovid noliedzēju tik bieži piesaukto frāzi - "whatever happened to the flu?" (dooh, kovid ir tā pati gripa, hihihī...)

Vai man tikai tā liekas, vai tas ir tiešākais iespējamais pierādījums, ka tā masku nēsāšana un distancēšanās strādāja? Gripai lipīguma koeficients ir tikai nedaudz virs viens, salīdzinājumā ar covid 2+ (nu, par deltu vispār nerunāsim). Tad vai nav loģiski, ka pat ja tas masku efekts ir, piemēram, par trešdaļu samazināta varbūtība inficēties, nekāda gripas epidēmija vairs nav iespējama, un tāpēc tās arī nebija?

Change my mind!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antiprojekcija
2021-10-23 23:47 (saite)
Sorry, šovakar tik daudz interesanta, vēl neesmu izlasījis līdz galam. Ja būs interesanti, nokomentēšu pie Tevis.

Bet nu vismaz no sākuma tieši tādu vaibu sajutu - "The alternative is to be confronted every day with fresh examples of your own slavishness." Eyeroll.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]artis
2021-10-24 00:48 (saite)
Kā es to lasu: teikums nav par kādu vienu ierobežojumu, bet par regresu kopumā. Kā varēja lidot pirms 9/11 un kā var lidot pēc. Brīvība pirms pandēmijas un brīvība pēc. Tikai aklais to var neredzēt. Izņēmuma ārkārtas stāvoklim risks ir tāds, ka tas var arī vairs nebūt izņēmuma, bet kļūt par ‘new normal’.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?