antiprojekcija ([info]antiprojekcija) rakstīja,
@ 2021-10-21 23:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Labunakti ciba :)
Trešo dienu domāju par [info]aborigens ierakstu: "gribēju ierakstīt kaut ko priecīgu un uzmundrinošu", un nolēmu uzrakstīt neuzrakstīto.

Rīt nebūšu dusmīgs, jo redzēšu tevī sevi. Rīt nejutīšos vainīgs, jo dzīvošu atbilstoši sirdij. Mani rīt nenomāks raizes, jo necentīšos no tām aizmukt.

Rīt mūs gaida svaigas 24h, kurās varēsim kādam uzsmaidīt, pateikt jaukus vārdus, un kādam ar kaut ko palīdzēt. Gan jau kāds uzsmaidīs, pateiks jaukus vārdus, un palīdzēs arī mums.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]aborigens
2021-10-23 15:10 (saite)
man riebjas kašķēties vai vispār reprezentēt sevi un pārdomas publiski, un es sev pāri kāpu ļoti apzināti, jo man nepatika tā liberālā vienveidība un vienošanās kopējā dziesmā, kas nez kāpēc bija pārņēmusi manu soctīklu burbuli.
par laimi pēdējā laikā kļūst bišku labāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antiprojekcija
2021-10-23 15:44 (saite)
Piedod, ka esam tik vienveidīgi. ;)

Man gan liekas, ka tā šķietamā "vienošanās kopējā dziesmā" varētu būt efekts tam, ka Tavs skatu punkts ir diezgan tālu no "liberālā". Līdz ar to Tev mūsu nianses un atšķirības liekas nebūtiskas. Zinu, ka man arī brīžiem liekas šokējoši, cik "vienādi" domā konservatīvie, un man sev jāatgādina, ka nevis "jūs tur aitas", bet gan es noteikti vienkārši neredzu nianses, jo nepiekrītu dziļi saknē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aborigens
2021-10-23 20:16 (saite)
heh, paldies par līdzjūtību :)
varētu tā būt, jā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?