antiprojekcija ([info]antiprojekcija) rakstīja,
@ 2021-10-15 21:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Antivax ironija
Komiski, ka antivakseri, kas baidījās no vakcīnas saķert vēzi vai palikt sterili, nonākuši slimnīcā pat acis nemirkšķinās par jauno pretvīrusa preparātu molnupiravir, kura darbības princips kā reizi ir bojāt RNA reprodukciju (pamatā, cerams, Covid RNA), radot reproducēties nespējīgas mutācijas.

Protams, "Because molnupiravir works by disrupting how the coronavirus replicates RNA, there could be a concern of a similar effect on human DNA or RNA. (..) in its clinical trial, Merck didn’t test the drug on pregnant women. “In the trial, not only did they exclude women who were pregnant, breastfeeding, or anticipating becoming pregnant, but they also told the men enrolled in the trial that they couldn't have unprotected sex with women for a week after they were done with their medication,”"

Ups! 🙄


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fedrs
2021-10-15 21:45 (saite)
Nezinu, kas prātā tevis pieminētajām personām, taču, manuprāt, nav īsti korekta piezīme - cik man ir nācies pabūt slimnīcās, pat tajās reizē, kad nav bijusi vajadzīga vispārējā anestēzijā, ir absolūti vienalga ko un kā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]antiprojekcija
2021-10-15 22:57 (saite)
Protams, protams, tieši par to jau ir runa. Kaut arī lielais vairums, kam nākas šodien iet cauri tai pieredzei, būtu varējis no tā izvairīties ar diviem maziem čiksīšiem...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fedrs
2021-10-15 23:04 (saite)
Vai nav vienalga? Ir jau pusotrs gads apkārt. Izmēģini jaunus hobijus, sāc interesēties un rakstīt par kaut ko citu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antiprojekcija
2021-10-15 23:09 (saite)
Es jau arī parasti interesējos un rakstu par citu. Šobrīd vienkārši vertigo skatoties tajā bezdibenī, uz kura malas stāvam!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?