annuska ([info]annuska) rakstīja,
@ 2012-11-08 11:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vai zosis pērk Centrāltirgū? Cik tādai ir jāmaksā? Un ja es tur aiziešu sestdien, vai tur gaidīs rindiņā saliktas zosis, vai arī man jāiet šodien un jāpasūtina? Un cik stundas tā cepsies? Vai es tikšu galā ar pirmo reizi, ja līdz šim esmu cepusi tikai vistu? (es to visu varētu arī saguglēt, bet ceru uz cibasdraugu ēstgatavotāju siltajām un personiskajām atbildēm)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gc
2012-11-08 21:15 (saite)
Esmu zosi cepusi divas reizes, abas reizes sanāca gardi, cepās ilgi (vairākas stundas, 4?5?). Cepšanā izmantojām parastus paņēmienus, principā, tādus pašus kā cepot vistu - samarinē, sasmērē, sabāž iekšā šo to, klāt uz cepešpannas kartupeļi un dārzenīši daiviņās cepinās. Pirkām tirgū pāris (2-3) dienas iepriekš, pēdējā dienā vairs nebija (īpaši to pārbaudījām).

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?