annuska ([info]annuska) rakstīja,
@ 2011-01-07 10:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Izlasīju pie Dienasgrāmatas par mencu un sagribējās. Pērn Ventspilī viena rakstniece bija pagatavojusi brīnišķīgu mencu, pirkusi vietējā tirgū svaigu un tad cepeškrāsnī traukā, vēl tur bija, šķiet, burkāni, sīpoli un krējums, bet varbūt es kļūdos. Menca varētu būt nedārga un izdoties garšīga. Esmu dažas reizes sautējusi foreli ar tomātiem/ķiplokiem/baziliku un baltvīnu, bet es aizmirsu, kādas lētākas zivis vēl varēja šitā gatavot, un Fanija to ierakstu ir noslēpusi. Es vispār nesaprotu, ko tādu garšīgu un interesantu lai uztaisa ēst, lai nav dārgi un nav arī pārāk sarežģīti, īpaši tagad, kad svaigi dārzeņi vairs nav tik forši.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bozena
2011-01-07 11:03 (saite)
Menca mūsu dienās gan nav neko nedārga. Arī līdaka ir laba, ja vēderu piebāž ar visādām tur zālēm un izcep foljā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]annuska
2011-01-07 11:03 (saite)
nu par foreli tak būs lētāka

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?