analgiins ([info]analgiins) rakstīja,
@ 2009-12-10 21:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Labdien.

Uzreiz atvainojos, ka rakstu bez garumziimeem.

Sakiet luudzu, kaadaa sakaraa deputaats Nikolajs Kabanovs Saeimas seedes laikaa (budzheta pienjemshanas laikaa turklaat) speelee azartspeeles savaa datoraa, kaa tas ir redzams portaalaa kasjauns.lv (http://www.kasjauns.lv/lv/news/?news_id=12917)? Sakiet, kaa  tas ir savienojams ar valsts budzheta pienjemshanu? Kaadas sankcijas paredz Saeimas kaartiibas rullis? Kaadaa kaartiibaa sho faktu ir iespeejams izskatiit Saeimas Mandaatu, eetikas un iesniegumu komisijaa?

Ar cienju,
Maaris .
LR pilsonis.

P.s. veestule nosuutiita arii Nikolajam Kabanovam kaa jautaajuma objektam, Gundaram Daudzem kaa Saeimas priekshseedeetaajam un Vitaalijam Orlovam kaa Mandaatu, eetikas un iesniegumu komisijas priekshseedeetaajam.

Ir saņemta atbildes vēstule. Jautājums tika izskatīts Saeimas komisijā


2009. gada 10. decembrī   Rīgā 
9/11-4-e/5-(9/09)  

Par Jūsu 2009.gada 2.decembra iesniegtajiem jautājumiem Saeimas mājas lapā  

Mandātu, ētikas un iesniegumu komisija saņēma un savā 10.decembra komisijas sēdē izskatīja Jūsu 2009.gada 2.decembrī Saeimas mājas lapā iesūtītos jautājumus. Komisija informē, ka saskaņā ar Saeimas deputātu ētikas kodeksa 6.pantu deputāts ir morāli atbildīgs par savu rīcību. Vēršam Jūsu uzmanību uz to, ka vēlētājiem ir tiesības izdarīt secinājumus par deputātu darbu un savu novērtējumu paust nākamajās Saeimas vēlēšanās. Tāpat vēlētājiem ir tiesības paust savu novērtējumu un uzdot jautājumus tikšanās laikā ar deputātiem un deputātu kandidātiem.

Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijā ir ievēlēti deputāti no katras Saeimā pārstāvētās frakcijas. Komisijas deputāti vienojās informēt par Jūsu iesniegumu savas frakcijas.  

Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas priekšsēdētājs  
Vitālijs Orlovs



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]jim
2009-12-10 23:04 (saite)
vispār tīri korekta atbilde.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]analgiins
2009-12-10 23:06 (saite)
neviena vārda ar deputāta rīcības izvērtējumu nav. Tipa nāciet pats un jautājiet. Te jau parādās saikne ar sabiedrību. Pat tādā sūda jautājumā vienkārši un bezsaturiski atrunājas, ka tipa pats atbildīgs a es varu balsot vēlēšanās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]watt
2009-12-10 23:10 (saite)
vot vot, par Saeimas rulli neatbildēja, un arī izvairās vērtēt to rīcību... nu kā tādi puņķi. kā puņķi ar nesodāmības apziņu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]analgiins
2009-12-10 23:11 (saite)
nē nu es pajautāšu vēlreiz

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]jim
2009-12-10 23:11 (saite)
nu, atbilde ir norāde uz ētikas kodeksa attiecīgo punktu un tā saturu, kā arī apliecina, ka komisijā šis fakts ir izskatīts. manuprāt, visnotaļ pieņemami, ņemot vērā, ka arī no taviem jautājumiem abi pirmie nav īsti atbildami, bet ir vienkārši emocionāla satura. es teiktu, ka atbilde ir pēc būtības, pēc būtības tā arī nevarēja būt "es piekrītu, tā darīt nav labi!"

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]analgiins
2009-12-10 23:18 (saite)
tā tak ētikas komisija. a runa tak ir par deputāta uzvedības atbilstību kaut kādām normām. Nu emocionāls jautājums par ētiku. Kas viņiem liedz pateikt, ka Kabanovs ir rīkojies Saeimas deputāta necienīgi un viņam ir izteikts kaut vai aizrādījums? Un tas taču ir tikai pašsaprotami, ka tā vajadzēja pateikt vai ne?

Viņi aiziet no jautājuma nosaucot to par "iedzīvotāju viedokli":
"Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisija ceturtdien, 10.decembrī, iepazinās ar iedzīvotāju vēstulēs pausto viedokli par deputātu disciplīnu Saeimas sēdēs."

tas no šejienes, kur ir tieši tas pats, kas atbildē, tikai tā ir Saeimas aktualitāte. http://www.saeima.lv/pages/html-saturs.jsp?id=15752

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]special_k
2009-12-11 11:03 (saite)
neko nepasakoša, ķipa dari ko gribi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2009-12-10 23:14 (saite)
Raksti BezTabu :)
Bet vispàr liels respect Tev par sho, nudien.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]analgiins
2009-12-10 23:19 (saite)
Vot es rakstīšu gan. Un mani vispār drausmīgi sanikno tas, ka neviens masu medijs Kabanovam tā arī nav pajautājis, ko viņš sēdēs dara.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?