. ([info]aktrise) rakstīja,
@ 2009-12-24 12:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
savā mūža atskaites topā šie noteikti būtu vissliktākie ziemassvētki, jo esmu pamodusies morāli paģiraina, apcerējusi pēdējo trīs mēnešu bezjēdzību un trulumu, kārtējo reizi gadā paspļaudījusi banalitātes par ziemassvētku komerciālo raksturu, un ja man tagad būtu jāuzzīmē sava dzīve, tad es to noteikti attēlotu kā netīru un žļurgainu sniegu. man īstenībā ir pilnīgi vienalga, ka jūs tagad domājat par mani kā depresīvu teenage emo beibi, kura vienkārši vēl nav sapratusi, ka dzīve ir skaists mirklis, bļin, man jūs visi - priecīgie ziemassvētku ļaudis -, krītat uz nerviem, jo vienīgie, kuru priekšā esmu gatava tēlot ziemassvētkus ir mana ģimene un mazi bērni. es tūlīt saiņošu dāvanas, par kurām esmu iztērējusi fakin sešdesmit latus, tad mēs ar sandru sapucēsimies kā podziņas, atbrauks leen un aizvedīs mūs uz apsolīto ziemassvētku paradīzi, kur vienu vakaru nodzīvošu iluzorā ticībā, ka varbūt ar mani notiks kaut kāds svecīšu liesmiņu brīnums. priecājies, priecājies, draudze.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sveetaa_seeta
2009-12-24 13:30 (saite)
ar netīru un žļurgainu sniegu var attēlot vienīgi manas un sandras kopējās smadzenes

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]aktrise
2009-12-24 13:32 (saite)
es cerēju, ka kāds būs ierakstījis pamācošu komentāru, un es varētu ar viņu padirsties.

starp citu, es izdomāju, ka taisīšu gadda bezpriģela topu, kur, piemēram, 'gada cilvēks, ar kuru pēc ballītēm pamosties gultā' būtu elīna kolāte, bet 'gada kokteiļa cena' - 1,93 ls

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2009-12-24 13:35 (saite)
noteikti jātaisa

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kolbiri
2009-12-24 19:05 (saite)
Žēl.
T.i. nejau par to, ka nespēj saskatīt tajā visā kaut kādu jobanu happy xuiņu, bet gan par to, ka šie svētki lielākajai daļai (arī man) primāri sastās ar kaut ko liekulīgu, neciešamu, neiralģisku pat, kaut pirmsākumos tā taču nemaz nebija domāts.
Tik ļoti tipisks kultūršoka piemērs. Tik ļoti acīmredzams. Tāpēc nesaprotu, kam ir izdevīga visa tā sen pierasto un pierādīto vērtību, tradīciju noliegšana.
Bet cilvēks vienmēr ir bijias tāds uz mazohismu tendēts idiots, ko tur daudz.

(Atbildēt uz šo)


[info]bluepill
2009-12-24 19:58 (saite)
Tu esi aizmirsusi, kas ir ziemassvētku brīnums...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kolbiri
2009-12-24 20:45 (saite)
Ziemassvētku štīmis...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]celies
2009-12-24 19:59 (saite)
te tev nu bija "ir jāsmaida", tā tu man rakstīji 9. oktobrī. Redz, ka nav viss, ir brīži, kad ir jānesmaida. Jāatpūtina smaida muskuļi. Parasti nevienam nebāžu ar pirkstu sejā, arī šoreiz negribēju, bet neņem ļaunā, pārāk dziļi neiebakstīju.
Nav tā, ka gaidīju brīdi, ir tā, ka pārskatu savus šī gada ierakstus un ieraugu arī cilvēkus, kas likušies zinis par mani, paldies par to.

Vēl es nevaru beigt priecāties, ka man bija tādi Saulgrieži, kādiem jābūt. Ak jā, man par to ir jābūt pateicīgam un tāds arī esmu. Tātad: vilkām bluķi, dziedājām dziesmas, vēlējām labu saviem mīļajiem. Un citi vēl dejoja arī. Tādi bija mani saulgrieži 21. decembrī, kad arī tie ir.
Un nestāstiet man neko par bērna piedzimšanu, tas tāpat ir izdomāts, ne jau tas, ka piedzima, bet tas, ka 24. vakarā piedzima.

(Atbildēt uz šo)


[info]sveetaa_seeta
2009-12-24 20:57 (saite)
Tu esi aizmirsusi, kas ir ziemassvētku pālis

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]aktrise
2009-12-24 22:43 (saite)
vai, nē, mēs ar sanču gandrīz jau piedzērāmies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?