... ([info]adore) rakstīja,
@ 2021-06-06 07:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Laulības dzīves specifika vismaz manā gadījumā ir tāda, ka vīram nākas pieredzēt kā visgaišākās manas būtības šķautnes, tā arī vistumšākās. Un par tām vistumšākajām es mēdzu brīnīties, kā viņš to akumulē. Ne pret vienu citu dzīvē es neesmu bijusi tik nejauka brīžiem.
Otra specifiskā iezīme laulības dzīvē manā gadījumā ir tāda, ka, ieraugot vīru kailu, vienmēr gribas paraustīt viņu aiz mantiņām. It kā tās būtu kā zvaniņš. Dzin-dzin.
Bet humors kopumā glābj daudz ko. Spēja reizēm uz sevi, otru un dzīvi paskatīties ar humoru padara visu vieglāku.
Lielā dzīves bilde ir iekļaujošāka par manām personīgajām kaut kādu laika periodu iedomām, iegribām, ilūzijām. To es mēģinu atcerēties, ne vienmēr sekmīgi. Doma, ka ne viss ir tā, kā es gribu un tas ir normāli, aizvien brīžiem ne pārāk lādzīgi iegulstas manī. Reizēm lietas vienkārši gribas tā kā gribas. Pietrūkst budisma laikam. Bet citreiz ir sajūta, ka kaut kad tas viss atnāks kā atskārsme - dzīves pieredzes patiesā būtība - ka ir lieliski vienkārši pieredzēt. 


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]methodrone
2021-06-06 11:19 (saite)
Man peedeejaa laikaa ir filozofija/prakse, ka ja ir labi tad woohoo, ja ir slikti tad no surprises and that is fine too. Jo izsamishana un agravaacija un apvainishanaas un psihoshana ir tikai 'slikti' veel zemaaks liimenis, kuraa pashi nokaapjam.

Karoche, doma, ka ja ir slikti, var palikt tikai labaak, ja vien pats speciaali nenojaapj veel zemaak.

It's probably faulty philosphy, bet gruutos briizhos tomeer paliidz.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]adore
2021-06-06 14:43 (saite)
Galvenais, ka ir filozofija, kas palīdz tieši Tev ;) Jo cilvēki ir dažādi un viņu reakcijas atšķiras. Man pakāpšanās zemāk savukārt nozīmē atspērienu tikšanai augstāk, tā es vienkārši darbojos. Iekrišana emocijās man rada pārdomas un atskārsmes. Bet ne visi ir emociju cilvēki.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]methodrone
2021-06-07 20:04 (saite)
Es totāli esmu emocijus cilvēks, un tāpēc arī iekomentēju. Jo manas emocijas bieži ir kā unwelcome comment or sneery, stressful phrase that my mind just throws at me. Tāpēc piekopt zināmu skepticismu vai vismaz nogaidīšanu / pacietību (kad pāriet) it super useful. Bet jā, es arī pretēji saprotu, kā iepeldēšana emocijās ir ļoti produktīva atklāsmēm. Galvenās lietas, ko es emsu iemācījusies attiecībās, ir ka emocijas sort of ir nepieciešamas izaugsmei, bet sasteigtas tās var arī otru baigi sāpināt. Then again, man vienmēr ir ticība, ka true love survives everything, un vīrieši spēj labāk izturēt emocijas nekā sievietes.. paradoksāli.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]adore
2021-06-08 10:09 (saite)
Saprotu un lielā mērā piekrītu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]neraate
2021-06-06 12:29 (saite)
Jā!!! Par tām mantiņām! Un iekniebt dupsī (ne obligāti tikai tad, kad kails) :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]adore
2021-06-06 14:40 (saite)
Dupškniebieni vai pupkniebieni tiek man savukārt :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]divas_zosis
2021-06-06 14:08 (saite)
Dzin-dzin!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]adore
2021-06-06 14:44 (saite)
;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]adore
2021-06-06 14:44 (saite)
Patīk Tavs username ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?