adele_varbut ([info]adele_varbut) rakstīja,
@ 2020-12-19 14:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Viena lieta, ko es gribētu saprast, ir, cik liela ir iespēja inficēties tajās testēšanas būdiņās. Protams, gribas domāt, ka ir piedomāts par to, kā šādu iespēju reducēt līdz minimumam. Tomēr, ņemot vērā, ka tām cauri katru dienu iet ļoti daudz cilvēku, no kuriem daļa ir slimi, turklāt mediķi var būt noguruši un nenokontrolēt visus higiēnas apstākļus, šis tomēr liekas variants, ko vērts ņemt vērā, īpaši, ja gatavojies testēties. Turklāt pat tad, ja visu izdara it kā pareizi - droši vien nav taču tā, ka mediķis, kas tur strādā, nemitīgi pūš gaisā dezinfekcijas līdzekli. Un, ja vīruss kādu laiku kavējas gaisā, varbūt, ka šādā mazā būdiņā tas var ietekmēt vismaz nākamo cilvēku, kurš testējas.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pelnufeja
2020-12-19 15:52 (saite)
Es gan neesmu pārāk bailīga par šo, jo tur jau visu laiku vaļā durvis, un laiks ir tomēr ļoti īss, ko tur pavadi. Bet man abas reizes, kad biju testēties, kamēr man pašai veica testu, bija tā, ka būdiņā jau nāca nākamie cilvēki reģistrēties. Turklāt otrajā reizē tur bija sieviete ar vairākiem bērniem, kura paziņaoja "bērni visi ir kontaktpersonas", un tas bija bišķi tāds, ēm, wtf, lai gan racionāli es zinu, ka es jau principā gāju ārā, un reāli nav iespējas, kas es no viņiem inficējos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]adele_varbut
2020-12-19 16:16 (saite)
Cerams, ka tā ir. Nu, manā gadījumā durvis bija ciet. Un cilvēki tur mēdz uzturēties dažādos ilgumos, lai gan kopumā jebkurā gadījumā nav ilgi. Nu jā, ja vien tie bērni nesāk tieši tajā brīdī klepot, tad, cerams, vajadzētu būt ok. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?