putnu novērotājs ([info]_re_) rakstīja,
@ 2022-10-03 14:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es atvainojos, es joprojām par to pašu veco tēmu, bet tas, ka 13 052 cilvēki pamanās sabojāt savu vēlēšanu zīmi, tomēr ir pārsteidzoši, ne?

un matemātiski šajā skaitā mierīgi varētu būt ~ 300 a/p nepieciešamās zīmes


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tilda
2022-10-03 18:45 (saite)
Mans tēvs slikti redz un krustu nespēj ievilkt precīzi. Labi, viņam mutere savilka krustus un svītrojumus. Ja ietu viens pats, varētu būtu nederīgs biļetens, jo netrāpītu. Būtu krusti sazin kur. Mums ir daudz senioru, kuriem vajag šādu atbalstu.

Tad nākamais. Mans gudrītis. Plosās ar lapiņām, kamēr atrod vajadzīgās. Steidzīgi savelk mīnusiņu tajos kvadrātos pret uzvārdiem, kuri nepatīk. Es pat nepaspēju nobremzēt. Saku, ko Tu dari - Tev acu priekšā paraugs, ka jāsvītro uzvārds. Tagad ej pie komisijas un raksti aktu, ka sabojāji. Mirkli apmulsis skatās un mīnusus uztaisa par krustiem. :D Jo ko nu vairs. Vismaz par sarakstu būs pareizi nobalsojis. Tā tie plusiņi rodās :D

Līdz ar to es nebrīnos. Pašai ģimenē šovmeņi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2022-10-04 15:24 (saite)
+ lūk, es drusku piekrītu: mēs, skaistie un gudrie varam trāpīt labi un visu mākam, bet tie izklaidīgie, vājredzīgie rokstāri ar 1939. dzimšanas gadu, nu tur es ne vienmēr vainotu tieši viņus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]_re_
2022-10-04 17:28 (saite)
un mums skaistajiem, gudriem tāpat uztraukumā mēdz rociņa notrīcēt un svītriņa ar krustiņu pajukt. es 3x pārskatīju, vai viss čotka

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?